Infrastructure Map Server Developer

Reply
Member
mcristaldi
Posts: 4
Registered: ‎07-03-2002
Message 1 of 3 (17 Views)

Quality of Maps with Onsite

17 Views, 2 Replies
06-26-2002 07:04 PM
We're generating maps for Onsite using Onsite Enterprise.
Even if the quality of the source map is good and the couple Mapguide/Liteview display maps in a perfect way, the same maps on Onsite looks really not so good.

1. The labels of the roads are alway too big when you zoom in
2. The street thickness is lost on Onsite
3. It is sometime very difficult to select an object on a map.

I can send some sample OSD that confirms the point stated before.

Why there is this big difference in terms of quality of output using Onsite Enterprise 2? Are there any plan to better the software? What kind of authoring is required?

Let me know,

Massimo Cristaldi, dr.
Technical Director
Mestor - http://www.mestor.com
*Rylander, Joakim
Message 2 of 3 (17 Views)

Re: Quality of Maps with Onsite

06-26-2002 07:43 PM in reply to: mcristaldi
Good questions, wish I could help
you...

Autodesk? Any response? Onsite 3.0?

 

Best regards,

Jocke


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
We're
generating maps for Onsite using Onsite Enterprise.
Even if the quality of
the source map is good and the couple Mapguide/Liteview display maps in a
perfect way, the same maps on Onsite looks really not so good.

1. The labels of the roads are alway too big when you zoom in
2. The
street thickness is lost on Onsite
3. It is sometime very difficult to
select an object on a map.

I can send some sample OSD that confirms the point stated before.

Why there is this big difference in terms of quality of output using Onsite
Enterprise 2? Are there any plan to better the software? What kind of
authoring is required?

Let me know,

Massimo Cristaldi, dr.
Technical Director
Mestor -
href="http://www.mestor.com">http://www.mestor.com

Member
mcristaldi
Posts: 4
Registered: ‎07-03-2002
Message 3 of 3 (17 Views)

Re:

07-03-2002 06:48 PM in reply to: mcristaldi
The problem is really hard and seems to be a bug. I've received some direct email concerning this issue from other developers all around.
We've raised a case with Autodesk (Rif. 797690) and we're waiting for some response.

Kind Regards,

Massimo Cristaldi - Technical Director
MESTOR - http://www.mestor.com

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community