Infrastructure Map Server General

Reply
Contributor
bdurant
Posts: 25
Registered: ‎10-30-2003
Message 1 of 3 (109 Views)

LiteView Orthophoto Colors Faded

109 Views, 2 Replies
07-02-2003 03:29 AM
Our beautiful color orthos look like grayscale images in LiteView. The images are fine in Author and in the ActiveX viewer but in LiteView the image color is almost completely washed out.



Has anyone else experienced this? Am I doing something wrong?



They're color TIFs that look great everywhere but LiteView.



Brook Durant
City of Bellevue, Washington
*Pietsch, Marion
Message 2 of 3 (109 Views)

Re: LiteView Orthophoto Colors Faded

07-08-2003 10:31 PM in reply to: bdurant
What version of LiteView and MapGuide Server are
you running?


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
Our
beautiful color orthos look like grayscale images in LiteView. The images are
fine in Author and in the ActiveX viewer but in LiteView the image color is
almost completely washed out.

Has anyone else experienced this? Am I
doing something wrong?

They're color TIFs that look great everywhere
but LiteView.

Brook Durant
City of Bellevue,
Washington
Contributor
bdurant
Posts: 25
Registered: ‎10-30-2003
Message 3 of 3 (109 Views)

Re:

07-28-2003 11:22 PM in reply to: bdurant
I am using LiteView 6.3 and MapGuide Server 6.3. Everything is great except his little issue.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community