InfraWorks General Discussion

Reply
*Expert Elite*
neilyj
Posts: 3,691
Registered: ‎08-01-2008
Message 1 of 4 (171 Views)

Power lines

171 Views, 3 Replies
02-26-2014 12:27 PM

Whilst there are objects to show individual power poles, is it possible to represent the power lines between poles?

neilyj
(No connection with Autodesk other than using the products in the real world)


IDSP Premium 2015 (mainly Civil 3D 2015 UKIE & Infraworks with some limited 3ds Max Design)
Win 7 Pro x64, 240Gb SSD, 1Tb HDD
32Gb Ram Intel Xeon CPU E5-2650 v2 @ 2.6GHz (32 CPUs), ~2.6GHz
NVIDIA Quadro K4000, Dual 27" Monitor, Dell T5610
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,473
Registered: ‎12-18-2002
Message 2 of 4 (125 Views)

Re: Power lines

03-06-2014 12:43 PM in reply to: neilyj

Neil, you can accomplish this with by creating a bridge style and playing with its profile. It's easier if you have the road design extension.

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,473
Registered: ‎12-18-2002
Message 3 of 4 (124 Views)

Re: Power lines

03-06-2014 12:45 PM in reply to: tcorey

Use a bridge style that has no pylons.

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller
*Expert Elite*
tcorey
Posts: 2,473
Registered: ‎12-18-2002
Message 4 of 4 (120 Views)

Re: Power lines

03-06-2014 01:51 PM in reply to: tcorey

Telephone Lines and Poles.jpg

Tim Corey, Owner
Delta Engineering Systems
Redding, CA
Autodesk Authorized Value-Added Reseller

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community