Impression

Reply
New Member
Posts: 2
Registered: ‎02-01-2009
Message 1 of 10 (503 Views)

Impression on Vista 64?

503 Views, 9 Replies
05-01-2009 01:01 PM
I saw the note in the FAQ about Impression on Vista 64 not being "optimal". I am curious as to what exactly this means and if a 64 bit version of Impression will be released?

MK
Employee
Posts: 140
Registered: ‎07-17-2007
Message 2 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-05-2009 11:10 AM in reply to: hthdesigns
We're not currently planning a 64-bit release.

That said, we did moderate testing on Vista64 and while it's not supported, you should be able to use Impression on it. Let me know if you run into Vista64-specific issues.

thanks,
Shana
New Member
Posts: 2
Registered: ‎02-01-2009
Message 3 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-05-2009 11:17 AM in reply to: hthdesigns
Thanks for the response. I like using Impression and can only see myself using it more. I am ready to make the move to 64 bit and am glad to hear that this should work ok.
Employee
Posts: 140
Registered: ‎07-17-2007
Message 4 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-05-2009 11:19 AM in reply to: hthdesigns
Definitely give it a go :smileyhappy: and let me know about any specific 64-bit problems.

Shana
(shana.priwer@autodesk.com)
*Joel
Message 5 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-06-2009 10:36 AM in reply to: hthdesigns
I'm running it on XP 64-bit and haven't had any problems. Can't image it
being any different on Vista 64-bit
Employee
Matt.Anderson
Posts: 2,901
Registered: ‎05-13-2005
Message 6 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-06-2009 12:36 PM in reply to: hthdesigns
Can't seem to get it to run on Win7 64...rather I can only get it to run the CER for Impression in Win7 beta. I am going to try again with the RC.


Matthew Anderson, PE
Product Manager
ICP
Autodesk, Inc.

Employee
Posts: 140
Registered: ‎07-17-2007
Message 7 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-06-2009 12:53 PM in reply to: hthdesigns
Definitely try the RC, with the current Impression 3. Please let me know your results.

Shana
Employee
Matt.Anderson
Posts: 2,901
Registered: ‎05-13-2005
Message 8 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-07-2009 06:56 AM in reply to: hthdesigns
Tried that yesterday after loading Win7 64bit RC and Impression 3.



I was able to get a little farther, but somethings like Communication Center, and attempting to save the file - didn't work at all.



There is a CER sent when I attempted to save the file.



Matthew Anderson, PE

anderson at jaseng dot com


Matthew Anderson, PE
Product Manager
ICP
Autodesk, Inc.

Active Member
Posts: 7
Registered: ‎05-27-2007
Message 9 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

05-26-2009 05:41 PM in reply to: hthdesigns
I cannot get Impression 3 to open files on Vista 64. The program itself runs, but when I go to "file", "open", I get an error message that "impression.exe" cannot be found, make sure target is correct. It says to right click on the icon and click properties and check target path.

Not sure why this is happening.
Active Member
Posts: 8
Registered: ‎02-28-2009
Message 10 of 10 (503 Views)

Re: Impression on Vista 64?

07-22-2009 12:59 AM in reply to: hthdesigns
Please install netframework SDK 3.5 SP1........specifically these files

after installing 3.5SP1 install the below and u will be able to use impressions on vista 64 without a hitch. google the below

NDP35SP1-KB958484-x64.exe
Windows6.0-KB957542-v2-x64.msu
Windows6.0-KB958481-x64.msu
Windows6.0-KB958483-x64.msu

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community