Impression

Reply
Distinguished Contributor
kkohlhoff
Posts: 106
Registered: ‎07-08-2008
Message 1 of 7 (2,260 Views)

Dashed Contours Not Displaying Correctly

2260 Views, 6 Replies
06-17-2009 09:02 AM
I am trying to import a drawing with dashed contour lines, but when they import, they become solid. I have tried the contours as a civil 3D surface, a block, and finally exploded to polylines on a zero elevation, and still none show dashed lines like in my CAD drawing. Editing the style within impression won’t let me dash them either. There are other dashed lines in my drawing that are showing properly and I have switch my settings in my fast display option back and forth. Am I forgetting something or need to go about my contours/surface a different way? I am using impression 3 and C3D 2010. Thanks.
Employee
priwer
Posts: 143
Registered: ‎07-17-2007
Message 2 of 7 (2,260 Views)

Re: Dashed Contours Not Displaying Correctly

06-24-2009 11:37 AM in reply to: kkohlhoff
Could it be something in the lineweight or plot style?

Thanks,
Shana
Distinguished Contributor
kkohlhoff
Posts: 106
Registered: ‎07-08-2008
Message 3 of 7 (2,260 Views)

Re: Dashed Contours Not Displaying Correctly

06-24-2009 11:57 AM in reply to: kkohlhoff
In CAD? I don't think so, since my other dashed lines are showing properly.
Employee
priwer
Posts: 143
Registered: ‎07-17-2007
Message 4 of 7 (2,260 Views)

Re: Dashed Contours Not Displaying Correctly

06-24-2009 11:59 AM in reply to: kkohlhoff
Might be worth putting that one linetype on a new layer, making sure nothing is specified for that layer in the plotstyle, and re-importing.

It's also possible that the specific linetype you're trying to import isn't supported.
New Member
bcanet
Posts: 2
Registered: ‎04-02-2008
Message 5 of 7 (2,260 Views)

Re: Dashed Contours Not Displaying Correctly

09-01-2009 12:45 PM in reply to: kkohlhoff
I have noticed that if you open the cad file the linetypes come in dashed. If you update the cad geometry the dashed lines go solid.

I think it defaults to the linetype of the layer and not the object on the layer.

Hopefully they can address this soon.
New Member
rogerward
Posts: 1
Registered: ‎01-24-2012
Message 6 of 7 (2,040 Views)

Re: Dashed Contours Not Displaying Correctly

01-24-2012 09:24 AM in reply to: kkohlhoff

Was there ever a solution found?  I have been having the same problem.

Active Contributor
makovich
Posts: 37
Registered: ‎10-24-2007
Message 7 of 7 (2,032 Views)

Re: Dashed Contours Not Displaying Correctly

01-31-2012 04:11 PM in reply to: bcanet

I believe that by default, Impression assigns objects properties based on the layer.
You can override that inside Impression, but a better option is to prepare drawingswhile in Autocad FOR Impression.

It's better to move (or copy) objects that should appear as dashed to a separate layer, so you could just apply a dashed style to that layer once inside Impression and affect all the objects in that layer at once.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community