Reply
*Expert Elite*
big_red_frog
Posts: 243
Registered: ‎03-02-2013
Accepted Solution

New release item details render problem

300 Views, 9 Replies
01-21-2014 09:43 AM

Hi There,

 

In the new release, when attempting to open an item details, with an expectation of seeing the renders, I get

 

 

{"designid":null,"galleryid":0,"version":null,"link":null,"success":false,"error":"cannot find id: XDf9a45QT58a6c53ecfac8818336878b93f15b8d9d04ff4f393f"}

Is this just latency on the cloud rendering as I just upgraded, or is something not working?

 

Thanks.

Please use plain text.
Employee
garin
Posts: 147
Registered: ‎11-13-2006

Re: New release item details render problem

01-21-2014 09:58 AM in reply to: big_red_frog

Is this when you click into a design and normally would see the renderings that you get this? Do you see this on multiple designs or just one design?

Please use plain text.
Board Manager
keqingsong
Posts: 212
Registered: ‎09-18-2012

Re: New release item details render problem

01-21-2014 10:32 AM in reply to: garin

I will say that the first instances I tried to see RaaS renderings of my designs were slow to load, but after the first time the renderings come in pretty quickly. 

- Keqing

15" late 2009 Macbook Pro, OSX 10.8.4 in Portland, Oregon

Please use plain text.
*Expert Elite*
big_red_frog
Posts: 243
Registered: ‎03-02-2013

Re: New release item details render problem

01-21-2014 10:38 AM in reply to: keqingsong

Click on design title from main homepage, ( not the open button )

 

Design box comes up with title, last updated etc.

 

On right is a PREVIEW | INTERACTIVE | VERSIONS pane, this is showing the error message after "aquiring renderings..."

 

I see this form of error for the first 4 of my designs I have "opened"

Please use plain text.
Employee
matt.pooley
Posts: 21
Registered: ‎07-15-2010

Re: New release item details render problem

01-21-2014 11:12 AM in reply to: big_red_frog

Hi,

 

I would like to investigate this further, would it be possible to be invited into your project so I can take a closer look at what is happening ?

 

Thanks,

 

Matt Pooley

matt.pooley@autodesk.com

Please use plain text.
*Expert Elite*
big_red_frog
Posts: 243
Registered: ‎03-02-2013

Re: New release item details render problem

01-21-2014 01:00 PM in reply to: matt.pooley

Just checked it is still doing the same on "Nano", "MoldRework" and "HelmetFull v2"

 

I am presently inside the work intranet, if it works for you, then maybe it is the enterprise network configurations. Noting that I can otherwise open and edit designs.

 

Also tried opening, changing, closing design, then checking details, same issue.

 

You are now invited.

Please use plain text.
Employee
matt.pooley
Posts: 21
Registered: ‎07-15-2010

Re: New release item details render problem

01-21-2014 01:23 PM in reply to: big_red_frog

Thank you for the invite, I took a look at these models and was able to reproduce the issue.

 

We are investigating further now and I will provide an update as soon as know what is happening.

 

Regards,

 

Matt Pooley

Please use plain text.
Employee
matt.pooley
Posts: 21
Registered: ‎07-15-2010

Re: New release item details render problem

01-23-2014 01:44 PM in reply to: big_red_frog

Hi,

 

We have found the trigger for this issue and are currently working on a server side fix.

Once the issue is resolved, you should automatically be able to see renderings for your models, no need for any action on the client side (beyond possibly hitting the Refresh button).

 

I'll provide another update once the schedule for the fix is confirmed.

 

Regards,

 

Matt Pooley

matt.pooley@autodesk.com

Please use plain text.
*Expert Elite*
big_red_frog
Posts: 243
Registered: ‎03-02-2013

Re: New release item details render problem

01-26-2014 06:28 PM in reply to: matt.pooley

Thanks,

 

Missed the last comment on this, noted it still didnt work so came here to the thread.

 

Good to know it has been isolated and fix is underway.

 

Will accept solution when it looks good on my end.

Please use plain text.
Employee
matt.pooley
Posts: 21
Registered: ‎07-15-2010

Re: New release item details render problem

01-28-2014 04:44 AM in reply to: big_red_frog

Hi,

 

The server side change to solve this was deployed last night and I can now see renderings on models as expected.

Apologies for the issues with this.

 

Regards,

 

Matt

 

 

Please use plain text.