Reply
Active Contributor
LeonMF
Posts: 34
Registered: ‎02-14-2013

Re: Is STL export broken?

07-16-2013 02:24 PM in reply to: LeonMF
I've just learned that importing DWG and DXF files exhibits this problem. My drawing was 133mm wide and imported as 1330mm wide. If this is to be a paid, professional product, it needs to have these basics worked out. *sigh*
Please use plain text.
Board Manager
schneik
Posts: 661
Registered: ‎04-05-2003

Re: Is STL export broken?

07-17-2013 06:54 PM in reply to: LeonMF
Was the units set in the DWG file to mm? AutoCAD files can be unit-less so this would come in at the wrong scale as you describe. We are looking at these unit issues and understand the frustration.

Kevin Schneider


15" Macbook Pro Retina - OSX 10.9 in Portland, Oregon


Please use plain text.
Active Contributor
LeonMF
Posts: 34
Registered: ‎02-14-2013

Re: Is STL export broken?

07-18-2013 11:06 AM in reply to: schneik

I'm not sure if the program used to export the files added units.  I do know that we ticked the metric/mm box on export.

Please use plain text.
Board Manager
schneik
Posts: 661
Registered: ‎04-05-2003

Re: Is STL export broken?

07-22-2013 01:11 PM in reply to: LeonMF
This was tracked internal as defect FUS-7703. It has been fixed and will be in our next update coming the end of the month.

Kevin Schneider


15" Macbook Pro Retina - OSX 10.9 in Portland, Oregon


Please use plain text.