Dynamic Blocks

Reply
Valued Mentor
AcadAdamLT
Posts: 492
Registered: ‎12-14-2010
Message 1 of 4 (133 Views)
Accepted Solution

The moment you return to an old db...

133 Views, 3 Replies
12-12-2012 08:29 AM

I just opened up a block that I made many months ago, I would like to make a few changes to it, but I just can't figure out how I made it in the first place. What I want to archieve is to make the green line always be centered in the stretched hatch...

I'm beginning to think it isn't possible, throwing it out here in case anybody feels compelled to take a look!

 

See attached "Capture.png", I want the line to be centered when stretched and rotated.

Signature, sincerely... //Adam
AutoCad LT 2014
Give Kudos where credit is due, Mark "accepted as solution" if the post solved your question.
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 4 (126 Views)

Re: The moment you return to an old db...

12-12-2012 09:18 AM in reply to: AcadAdamLT

Give this a shot.

I deleted the hatch so I could see what was going on.

 

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Valued Mentor
AcadAdamLT
Posts: 492
Registered: ‎12-14-2010
Message 3 of 4 (105 Views)

Re: The moment you return to an old db...

12-14-2012 04:11 AM in reply to: Charles_Shade

Works like a charm Charles, thanks!

Did you just include it in the stretch action for the rotation?

Signature, sincerely... //Adam
AutoCad LT 2014
Give Kudos where credit is due, Mark "accepted as solution" if the post solved your question.
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (100 Views)

Re: The moment you return to an old db...

12-14-2012 04:57 AM in reply to: AcadAdamLT

Added a new Stretch Action: Stretch4 to the Parameter Distance2

Set the Distance Multiplier to .5

Included Angle3 Parameter in Stretch4's Selection set.

 

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community