Dynamic Blocks

Dynamic Blocks

Reply
Active Member
jmagarolas
Posts: 6
Registered: ‎08-16-2007
Message 1 of 4 (208 Views)

Dynamic Block Scaled at 50%

208 Views, 3 Replies
05-22-2012 12:41 PM

Is there a way to create a Dynamic Block (a circle) that will scale from the center using a Diameter Value?

Mentor
truss_85
Posts: 173
Registered: ‎02-13-2011
Message 2 of 4 (189 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-24-2012 03:34 AM in reply to: jmagarolas

Is that what you want?

Mentor
ojuris
Posts: 246
Registered: ‎06-08-2010
Message 3 of 4 (175 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-28-2012 12:00 AM in reply to: jmagarolas
 
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 4 (166 Views)

Re: Dynamic Block Scaled at 50%

05-29-2012 05:04 AM in reply to: ojuris

Nice!

 

Highlite the Action and change the Base Type to Independant, then move the Basepoint to the center of the circle.

 

Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.
_____________________________________________________________

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.