DWG TrueView

Reply
*Crable, Ron
Message 1 of 6 (197 Views)

VoloView Express 2000-14

197 Views, 5 Replies
10-19-1999 07:40 AM
Anyone seen this with ver 2000-114........
I can load drawings, but when I go to Print.....Nothing shows up
In the Preview Window, and only a blank page is Printed.
Also nothing is copied to the Clipboard when a Copy is done.
But.......if you do anykind of Red-Line (Sketch)..........
It will show-up in the Preview Window, and Also Prints........
Is this a "Feature" or "Bug"?.............
Has an updated version been posted that corrects this.........
Thanks for Any Info...........
Ron......
*Miller, Michael
Message 2 of 6 (197 Views)

Re: VoloView Express 2000-14

10-19-1999 08:39 AM in reply to: *Crable, Ron
Thanks for the work-around, Ron...
The same thing happens on my ver 2000-116.
The "markup" layer can be turned off, but apparantly it has to have that
markup layer before it will print.
(Well, they said that redlining wasn't quite ready for prime-time!)

Ron Crable wrote:

> Anyone seen this with ver 2000-114........
> I can load drawings, but when I go to Print.....Nothing shows up
> In the Preview Window, and only a blank page is Printed.
> Also nothing is copied to the Clipboard when a Copy is done.
> But.......if you do anykind of Red-Line (Sketch)..........
> It will show-up in the Preview Window, and Also Prints........
> Is this a "Feature" or "Bug"?.............
> Has an updated version been posted that corrects this.........
> Thanks for Any Info...........
> Ron......
*Crable, Ron
Message 3 of 6 (197 Views)

Re:

10-19-1999 09:45 AM in reply to: *Crable, Ron
Also..........Mark-up "Text" only Prints VERTICAL !...........
Is there a setting for this ?
R
o
n
.................(ôô)

Michael Miller wrote in message
news:380C90BA.D0DD86A4@hmx.honeywell.com...
> Thanks for the work-around, Ron...
> The same thing happens on my ver 2000-116.
> The "markup" layer can be turned off, but apparantly it has to have that
> markup layer before it will print.
> (Well, they said that redlining wasn't quite ready for prime-time!)
>
> Ron Crable wrote:
>
> > Anyone seen this with ver 2000-114........
> > I can load drawings, but when I go to Print.....Nothing shows up
> > In the Preview Window, and only a blank page is Printed.
> > Also nothing is copied to the Clipboard when a Copy is done.
> > But.......if you do anykind of Red-Line (Sketch)..........
> > It will show-up in the Preview Window, and Also Prints........
> > Is this a "Feature" or "Bug"?.............
> > Has an updated version been posted that corrects this.........
> > Thanks for Any Info...........
> > Ron......
>
*Sheppard, Scott
Message 4 of 6 (197 Views)

Re:

10-19-1999 11:00 AM in reply to: *Crable, Ron
You are not dragging a box before inserting your markup text. We are still
playing with the UI. The proper sequence is:

1. select Markup->Comment from the right mouse button menu
2. use the + cursor to drag a box of desired size
3. enter your text using the keyboard
4. hit escape to end the text entry

You are then ready to drag another text box or switch to another mode such
as pan.

Ron Crable wrote in message <7ui731$t5g14@adesknews2.autodesk.com>...
>Also..........Mark-up "Text" only Prints VERTICAL !...........
>Is there a setting for this ?
>R
>o
>n
>.................(ôô)
>
>Michael Miller wrote in message
>news:380C90BA.D0DD86A4@hmx.honeywell.com...
>> Thanks for the work-around, Ron...
>> The same thing happens on my ver 2000-116.
>> The "markup" layer can be turned off, but apparantly it has to have that
>> markup layer before it will print.
>> (Well, they said that redlining wasn't quite ready for prime-time!)
>>
>> Ron Crable wrote:
>>
>> > Anyone seen this with ver 2000-114........
>> > I can load drawings, but when I go to Print.....Nothing shows up
>> > In the Preview Window, and only a blank page is Printed.
>> > Also nothing is copied to the Clipboard when a Copy is done.
>> > But.......if you do anykind of Red-Line (Sketch)..........
>> > It will show-up in the Preview Window, and Also Prints........
>> > Is this a "Feature" or "Bug"?.............
>> > Has an updated version been posted that corrects this.........
>> > Thanks for Any Info...........
>> > Ron......
>>
>
>
*montagne, michael
Message 5 of 6 (197 Views)

Re:

10-21-1999 10:17 AM in reply to: *Crable, Ron
I have an installation that has the same printing problem. What is the work
around?

-mjm

Scott Sheppard wrote in message <7uibkn$t5g22@adesknews2.autodesk.com>...
>You are not dragging a box before inserting your markup text. We are still
>playing with the UI. The proper sequence is:
>
>1. select Markup->Comment from the right mouse button menu
>2. use the + cursor to drag a box of desired size
>3. enter your text using the keyboard
>4. hit escape to end the text entry
>
>You are then ready to drag another text box or switch to another mode such
>as pan.
>
>Ron Crable wrote in message <7ui731$t5g14@adesknews2.autodesk.com>...
>>Also..........Mark-up "Text" only Prints VERTICAL !...........
>>Is there a setting for this ?
>>R
>>o
>>n
>>.................(ôô)
>>
>>Michael Miller wrote in message
>>news:380C90BA.D0DD86A4@hmx.honeywell.com...
>>> Thanks for the work-around, Ron...
>>> The same thing happens on my ver 2000-116.
>>> The "markup" layer can be turned off, but apparantly it has to have that
>>> markup layer before it will print.
>>> (Well, they said that redlining wasn't quite ready for prime-time!)
>>>
>>> Ron Crable wrote:
>>>
>>> > Anyone seen this with ver 2000-114........
>>> > I can load drawings, but when I go to Print.....Nothing shows up
>>> > In the Preview Window, and only a blank page is Printed.
>>> > Also nothing is copied to the Clipboard when a Copy is done.
>>> > But.......if you do anykind of Red-Line (Sketch)..........
>>> > It will show-up in the Preview Window, and Also Prints........
>>> > Is this a "Feature" or "Bug"?.............
>>> > Has an updated version been posted that corrects this.........
>>> > Thanks for Any Info...........
>>> > Ron......
>>>
>>
>>
>
>
*Sheppard, Scott
Message 6 of 6 (197 Views)

Re:

10-21-1999 11:25 AM in reply to: *Crable, Ron
Printing is not working yet. We are looking at it. Stay tuned.

michael montagne wrote:
>
> I have an installation that has the same printing problem. What is the work
> around?
>
> -mjm
>
> Scott Sheppard wrote in message <7uibkn$t5g22@adesknews2.autodesk.com>...
> >You are not dragging a box before inserting your markup text. We are still
> >playing with the UI. The proper sequence is:
> >
> >1. select Markup->Comment from the right mouse button menu
> >2. use the + cursor to drag a box of desired size
> >3. enter your text using the keyboard
> >4. hit escape to end the text entry
> >
> >You are then ready to drag another text box or switch to another mode such
> >as pan.
> >
> >Ron Crable wrote in message <7ui731$t5g14@adesknews2.autodesk.com>...
> >>Also..........Mark-up "Text" only Prints VERTICAL !...........
> >>Is there a setting for this ?
> >>R
> >>o
> >>n
> >>.................(ôô)
> >>
> >>Michael Miller wrote in message
> >>news:380C90BA.D0DD86A4@hmx.honeywell.com...
> >>> Thanks for the work-around, Ron...
> >>> The same thing happens on my ver 2000-116.
> >>> The "markup" layer can be turned off, but apparantly it has to have that
> >>> markup layer before it will print.
> >>> (Well, they said that redlining wasn't quite ready for prime-time!)
> >>>
> >>> Ron Crable wrote:
> >>>
> >>> > Anyone seen this with ver 2000-114........
> >>> > I can load drawings, but when I go to Print.....Nothing shows up
> >>> > In the Preview Window, and only a blank page is Printed.
> >>> > Also nothing is copied to the Clipboard when a Copy is done.
> >>> > But.......if you do anykind of Red-Line (Sketch)..........
> >>> > It will show-up in the Preview Window, and Also Prints........
> >>> > Is this a "Feature" or "Bug"?.............
> >>> > Has an updated version been posted that corrects this.........
> >>> > Thanks for Any Info...........
> >>> > Ron......
> >>>
> >>
> >>
> >
> >

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community