DWG TrueView

Reply
Active Member
shagglund
Posts: 9
Registered: ‎05-17-2013
Message 1 of 7 (340 Views)

Batch Plot Error With TrueView 2011

340 Views, 6 Replies
05-21-2013 10:23 AM

When batch plotting to pdf with TrueView 2011, I am getting an error. Cannot find or create the font "ArialMT". Any angular dimension with degrees symbols and radius or diameter dimensions with the diameter symbols are not displayed in the pdf file. The just show up as series of round dots. Please advise with ideas. Thanks.

*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 2 of 7 (336 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-21-2013 10:47 AM in reply to: shagglund

Add the Font to the Font Folder for TrueView 2011 found at Program Files/Autodesk/ DWG Trueview 2011/Fonts perhaps?

Or similar path.

Though that is a TrueType and should be picked up by the Support File Search File if the Windows Font file is listed in Options, Files Tab.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Active Member
shagglund
Posts: 9
Registered: ‎05-17-2013
Message 3 of 7 (332 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-21-2013 12:11 PM in reply to: Charles_Shade
Thanks for the reply. The font directory is added to both the Working and Support File Search Paths. I am still have the same font problem with the angular and diameter dimesions not printing properly.

Thanks,
Shaan
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 4 of 7 (328 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-21-2013 02:01 PM in reply to: shagglund

Post a screen shot of those paths in Options.

I want to see that we are talking about the same thing.

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
Active Member
shagglund
Posts: 9
Registered: ‎05-17-2013
Message 5 of 7 (323 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-22-2013 12:04 PM in reply to: Charles_Shade
Here is a screen shot of the option screen in my true view program. Let me know what u think.

Thanks,
Shaan
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 6 of 7 (318 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-23-2013 05:31 AM in reply to: shagglund

Nothing Attached

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,834
Registered: ‎11-06-2003
Message 7 of 7 (315 Views)

Re: Batch Plot Error With TrueView 2011

05-23-2013 05:45 AM in reply to: shagglund
How do you have the built-in PDF driver handling fonts? change it and test again.
Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community