DWF Viewer

Reply
*Yorns, Mark
Message 1 of 2 (95 Views)

Missing Fonts from IV7 .DWF

95 Views, 1 Replies
12-10-2003 03:46 AM
I just installed AVE 4.0. When I open a dwf created in IV7, I get a missing
font error -- it is looking for AIGDT (Arial) and Romant (Arial). I have
not changed the default fonts in IV7 (at least I think I haven't). Why is
this happening? Are there settings I need to change? Thanks.
*Autodesk\
Message 2 of 2 (95 Views)

Re: Missing Fonts from IV7 .DWF

12-10-2003 10:16 AM in reply to: *Yorns, Mark
Are you opening this on the same machine where Inventor 7 is installed? Are
these fonts installed on the machine? Can you post the DWF?

"Mark Yorns" wrote in message
news:8F9C716F6942A25D7A547B3904379B7F@in.WebX.maYIadrTaRb...
> I just installed AVE 4.0. When I open a dwf created in IV7, I get a
missing
> font error -- it is looking for AIGDT (Arial) and Romant (Arial). I have
> not changed the default fonts in IV7 (at least I think I haven't). Why is
> this happening? Are there settings I need to change? Thanks.
>
>

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community