Constructware General

Reply
Contributor
skpost99
Posts: 13
Registered: ‎08-05-2008
Message 1 of 2 (189 Views)

RFIs module Filtering Issue

189 Views, 1 Replies
11-04-2008 01:15 PM


I had a user that completely lost his RFIs module, getting a Constructware Internal Error every time he clicked on the module header. I've been through tech support for two months trying to get this resolved.



I found out that when the user clicked on the filter and chose the following selection:

Filter Type: Contractor RFIs

then chose Yes or No (yes was what I tried) It fried the whole module.



This problem has a temporary fix but the user account has to be completely deleted and recreated. It should retain all messages, etc.


Edited by: skpost99 on Nov 5, 2008 2:09 AM
Active Member
mwheelis
Posts: 7
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 2 (189 Views)

Re: RFIs module Filtering Issue

12-02-2008 09:24 AM in reply to: skpost99
FYI, the fix for this issue is in this coming weekend's rollout - so you should not see this issue again. If you do, please immediately contact Customer Support.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Constructware Category!

The Constructware forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community