Community Feedback

Reply
Employee
matt.smith
Posts: 95
Registered: ‎02-22-2010
Message 1 of 5 (401 Views)

Posting error "invalid HTML"

401 Views, 4 Replies
06-10-2010 08:05 AM

Everytime so far that I've replied to a post using the "Rich Text" editor, after I click "Post", I get the following message:

 

Your post has been changed because invalid HTML was found in the message body. The invalid HTML has been removed. Please review the message and submit the message when you are satisfied.

 

Anyone else seeing this?  I'm using IE7 and I usually use the "quote" feature. 

 

Edit: With *this* post, I did not see the error.

 

Thanks,

- Matt

Distinguished Mentor
Jason.Piercey
Posts: 1,172
Registered: ‎04-04-2001
Message 2 of 5 (398 Views)

Re: Posting error "invalid HTML"

06-10-2010 11:17 AM in reply to: matt.smith

I just got that error.  I'm not using any HTML unless pressing the enter key

is being translated into HTML code.  After getting the error I hit the "post"

button again and it worked without changing anything.

Employee
matt.smith
Posts: 95
Registered: ‎02-22-2010
Message 3 of 5 (388 Views)

Re: Posting error "invalid HTML"

06-10-2010 11:28 AM in reply to: Jason.Piercey
Yes, that is exactly what happens to me: If I change nothing and click post, it posts successfully.  Thanks for the confirmation.  And I just got it now on my first attempt to reply to this.

- Matt

 


Jason.Piercey wrote:

I just got that error.  I'm not using any HTML unless pressing the enter key

is being translated into HTML code.  After getting the error I hit the "post"

button again and it worked without changing anything.


 

Valued Mentor
caddzone
Posts: 305
Registered: ‎01-26-2005
Message 4 of 5 (362 Views)

Re: Posting error "invalid HTML"

06-11-2010 08:12 PM in reply to: matt.smith

If you hit post after getting the error, it should post sucessfully because your HTML has been modified (it displays in a pink background if it was changed).

 

I kept getting this when trying to use an inline style to change the background color of code I was posting as a test.



AcadXTabs for AutoCAD
Supporting AutoCAD 2000-2011


Mentor
Steve_Johnson
Posts: 604
Registered: ‎05-01-2005
Message 5 of 5 (348 Views)

Re: Posting error "invalid HTML"

06-13-2010 08:14 PM in reply to: caddzone

I see this error if I use the quote feature and then try to insert something above the quoted text.

Steve Johnson - blog nauseam - ClassicArray
Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions or visit the Installation and Licensing Forum to get help installing your software.