Community Feedback

Reply
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,834
Registered: ‎11-06-2003
Message 1 of 5 (303 Views)

MACROS come in a jumbeled mess

303 Views, 4 Replies
05-15-2012 05:40 AM

Anyone else having issues with their preset Macros on this site? It's sporadic, not constant, but noticed it today.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
Alumni
Jillian.Bejtlich
Posts: 343
Registered: ‎05-28-2010
Message 2 of 5 (294 Views)

Re: MACROS come in a jumbeled mess

05-15-2012 07:49 AM in reply to: pendean

Uh-oh. I don't like sporadic issues! What's happening?



Jillian Bejtlich
Forum Community Manager
Autodesk, Inc.
*Expert Elite*
Charles_Shade
Posts: 8,196
Registered: ‎04-10-2005
Message 3 of 5 (286 Views)

Re: MACROS come in a jumbeled mess

05-15-2012 12:19 PM in reply to: Jillian.Bejtlich

Nope, they all dropped in just fine.

 

 

Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.
_____________________________________________________________

 

Updates and Service Packs:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/linkedsumindex?siteID=123112&id=2334430&linkID=9240818

 

Autodesk Recommended Clean Install Procedure:
http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?linkID=9240817&id=2887771&siteID=123112

 

A great Dynamic Block initiation:
http://forums.autodesk.com/t5/Dynamic-Blocks/create-a-sticky-topic-or-a-wiki/m-p/2318033

 

Dynamic Block Forum:
http://forums.autodesk.com/t5/Dynamic-Blocks/bd-p/154

 

Installation and Licensing Forum:
http://forums.autodesk.com/t5/Installation-Licensing/bd-p/24

 

Autodesk Media Request:
http://autodeskdocandmedia.com/

 

To bring an Active Dialog back on screen:
Type (Command Dialog) then Alt+Space (this will open the Alt menu for the dialog box)
Type M (Move)
Now press and hold an arrow key, or two, or three to see if the dialog will come on screen.
Not sure if it will be left, right, up, or down.

 

Mac Forum:
http://forums.autodesk.com/t5/AutoCAD-for-Mac/bd-p/520

Regards, Charles Shade            Win8 FAQ
CSHADEDESIGN|AUTOCAD LT|LT-KB|DYNAMIC BLOCKS

 
Please mark Accept as Solution if your question is answered. Kudos gladly accepted.
*Expert Elite*
pendean
Posts: 21,834
Registered: ‎11-06-2003
Message 4 of 5 (263 Views)

Re: MACROS come in a jumbeled mess

05-17-2012 09:05 AM in reply to: Jillian.Bejtlich

not sure why I tagged your reply as the solution LOL

It's sporadic, happened more on Tuesday but not so much today: the entries show up as HTML code is what happens. If it happens again I will capture a screenshot and post it here.

Dean Saadallah Blog | Facebook | Google+ | Twitter | PINS
*Expert Elite*
CADastrophe
Posts: 3,163
Registered: ‎08-28-2009
Message 5 of 5 (258 Views)

Re: MACROS come in a jumbeled mess

05-17-2012 09:20 AM in reply to: pendean

You can "unmark" a post as a solution if you want to. I have accidentally hit that Accept as Solution button once before...

 

NotSolution.JPG

Corey D.                                                                                                                  ADSK_Logo_EE_2013.png    AutoCAD 2014 User  Revit 2014 User
──────────────────────────────────────────────────────────────────────
⁞|⁞ Please use Mark Solutions!.Accept as Solution and Give Kudos!Give Kudos as appropriate to further enhance these forums. Thank you!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community