Buzzsaw General

Reply
New Member
Posts: 1
Registered: ‎03-04-2013
Message 1 of 1 (537 Views)

Proxy not letting the client through

537 Views, 0 Replies
03-04-2013 07:59 AM

I have installed the client version of AutoDesk Buzzsaw 2013 on a Windows 7 64bit machine. I have Admin rights to the PC but the user doesnt.  We also have a proxy server that all network traffic goes through. After installation of the software buzzsaw brings up the login like it should but then fails to contact the server. My User is able to log into the web based version of Buzzsaw using the same server that the client version says it cannot locate. I am able to run the program as myself and everything works just fine.

 

I have found the registry fix that someone else had suggested and it still does not work properly.

 

 

 

Any Ideas??????

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Buzzsaw Category!

The Buzzsaw forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community