Buzzsaw General

Reply
Valued Contributor
vhunter
Posts: 87
Registered: ‎09-02-2003
Message 1 of 3 (33 Views)

Apprentice question

33 Views, 2 Replies
08-20-2003 11:14 PM
When plotting to our Xerox 8830 plotter, we typically write plot files from Autocad then send them to the plotter with Apprentice. Heres our problem, Apprentice seems to change our pen settings on different drawings (almost at random) when we add it to queue. Particularly the gray tones and shading. The correct pen settings are being used.
I think it's the apprentice software because we can plot the drawings on another plotter correctly. We also can plot the drawing correclty on our 11x17 laser printer. In addition, we can write correct .dwf, jpeg and tiff files of the files.
Any suggestions?

Thanks,

Vincent M. Hunter, AIA
Valued Contributor
vhunter
Posts: 87
Registered: ‎09-02-2003
Message 2 of 3 (33 Views)

Re: Apprentice question

08-20-2003 11:22 PM in reply to: vhunter
Oh, one more thing. All drawing preview the plot correctly in Autocad but do not print tones correctly from Apprentice.
*Sheppard, Scott
Message 3 of 3 (33 Views)

Re: Apprentice question

08-21-2003 07:59 AM in reply to: vhunter
Repro Desk remote was sold under the name
Apprentice back when the Phoenix team was part of Autodesk. I am guessing that
you are using the HPGL driver from AutoCAD to generate your plot files. This is
just a guess, but you
style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: navy; FONT-FAMILY: Arial">
color=#000000>probably have your default pen set as something other than
hpglauto.pen. It would be helpful to know what HPGL driver you are using. A
more viable alternative to plotting this route is to u

style="FONT-SIZE: 10pt; COLOR: navy; FONT-FAMILY: Arial">se
the VIC/LDF driver
.


style="PADDING-RIGHT: 0px; PADDING-LEFT: 5px; MARGIN-LEFT: 5px; BORDER-LEFT: #000000 2px solid; MARGIN-RIGHT: 0px">
When
plotting to our Xerox 8830 plotter, we typically write plot files from Autocad
then send them to the plotter with Apprentice. Heres our problem, Apprentice
seems to change our pen settings on different drawings (almost at random) when
we add it to queue. Particularly the gray tones and shading. The correct pen
settings are being used.
I think it's the apprentice software because we
can plot the drawings on another plotter correctly. We also can plot the
drawing correclty on our 11x17 laser printer. In addition, we can write
correct .dwf, jpeg and tiff files of the files.
Any suggestions?

Thanks,

Vincent M. Hunter, AIA

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New Buzzsaw Category!

The Buzzsaw forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community