Autodesk Architectural Desktop 2007 & Prior

Reply
Contributor
Posts: 19
Registered: ‎12-04-2003
Message 1 of 3 (36 Views)

Command Alias

36 Views, 2 Replies
06-06-2006 12:52 PM
All of my standard out of the box command alias' have stopped working! Any ideas???

Thanks for the help
Distinguished Contributor
Posts: 11,056
Registered: ‎12-12-2003
Message 2 of 3 (36 Views)

Re: Command Alias

06-06-2006 02:43 PM in reply to: mothball
AutoCAD [and therefore ADT] will use the first ACAD.pgp file it finds. Could there have been a change to the search paths [additional folders or changed order] between now and the time when these worked? Could a rogue copy of an ACAD.pgp file - without the desired aliases defined - been copied to a folder earlier in the search path than the out-of-the-box version? [The folder in which the drawing you are editing is also part of the search path - is there an ACAD.pgp file there?] Could the out-of-the-box ACAD.pgp file have been edited or overwritten in its folder?

--

David Koch
Autodesk Discussion Group Facilitator
Using ADT 2004 at work; access to 2005, 2006 & 2007 at home
Contributor
Posts: 19
Registered: ‎12-04-2003
Message 3 of 3 (36 Views)

Re: Command Alias

06-07-2006 06:31 AM in reply to: mothball
Thanks again David. Ended up user was playing around with support paths and removed one. But you got me on the right path with the file name.Your knowledge base is astounding.

Mothball

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community