AutoCAD for Mac General

Reply
Member
Posts: 3
Registered: ‎07-27-2012
Message 1 of 9 (3,714 Views)
Accepted Solution

dynamics blocks on mac autocad 2013

3714 Views, 8 Replies
07-27-2012 03:31 AM

Hello everybody,

Is it possible to creat a dynamic block with the mac version ?

For exemple i have a dynamic door and i can't edit it. When i use bedit, the block is locked and i can't do anything. 

Someone has an idea ?

thank u

*Expert Elite*
maxim_k
Posts: 3,304
Registered: ‎07-22-2010
Message 2 of 9 (3,707 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

07-27-2012 08:30 AM in reply to: pasquier91
No, you can't edit or create Dynamic blocks in Mac version of AutoCAD, you can only use Dyn blocks created in Win version.
Maxim
Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


Member
Posts: 3
Registered: ‎07-27-2012
Message 3 of 9 (3,704 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

07-27-2012 08:33 AM in reply to: maxim_k

Thank u !

it's a theft ...

New Member
lonny.behar
Posts: 2
Registered: ‎01-07-2011
Message 4 of 9 (3,571 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

09-16-2012 08:46 PM in reply to: pasquier91

I agree.  Autodesk did a dis-service to us who have been waiting for the second release of AutoCAD for Mac.  We use dynamic blocks constantly, and having to jump back over to a Windows machine just to get a block created is absolutely ridiculous.  I certainly hope that Autodesk puts out an update to correct this deficiency.  A critical function like this should have not been left out of the Mac version of 2013.

New Member
Posts: 1
Registered: ‎12-26-2012
Message 5 of 9 (3,036 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

12-26-2012 08:33 PM in reply to: lonny.behar

Does anybody know when the dynamic block would be available on the Mac version......

New Member
Posts: 1
Registered: ‎01-22-2013
Message 6 of 9 (2,888 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

01-22-2013 02:11 PM in reply to: richard.nardozza

I have to agree with all the above comments...had I known I would not have access to the dynamic blocks portion of the program I would have never purchased it...not being able to edit door and window sizes or even access a standard pallette of blocks is rediculous in this time of digital design programing.  Hell Sketchup is allot cheaper!

Member
Posts: 4
Registered: ‎02-13-2013
Message 7 of 9 (2,704 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

02-13-2013 09:31 PM in reply to: pasquier91

Gosh, This is incrediable.. how could it not exist. I'm a student, we are right now on Block stuff, School got Win version... been 3 hrs im looking to fing the Tablette... They could at least Right it down on HELP... Easy solution.. Update Help info. MAjor lack there. Sincerly.


Agree with all above too.

Sim.
Student at the Mtc.
------------------------------------------------

If you don’t build your dream, someone will hire you to help you build theirs.

------------------------------------------------
*Expert Elite*
maxim_k
Posts: 3,304
Registered: ‎07-22-2010
Message 8 of 9 (2,694 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

02-14-2013 04:48 AM in reply to: simon.galarneau.27

Hi,

 


simon.galarneau.27 wrote:

They could at least Right it down on HELP...


In HELP documentation here:

http://docs.autodesk.com/ACDMAC/2013/ENU/filesAUGMac/GUID-96F1B3E2-8D61-4BDE-A519-2D58973EEBE6.htm?h...

 

you can read:

 

Note: Dynamic blocks can be inserted and manipulated in a drawing, but cannot be created or edited in the Block Editor.

 

Maxim

Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


Member
Posts: 3
Registered: ‎07-27-2012
Message 9 of 9 (2,689 Views)

Re: dynamics blocks on mac autocad 2013

02-14-2013 05:00 AM in reply to: pasquier91
it's ashamed to sell a product at this price with missing tools.

 

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community