AutoCAD for Mac General

Reply
Member
Wiiplash
Posts: 4
Registered: ‎08-23-2011
Message 1 of 5 (285 Views)

Hideprecision set to <1> then tried to print always results in Cad crashing.

285 Views, 4 Replies
08-23-2011 06:47 PM

I have viewports in paper space looking at a 3D model and when I print preview I end up with missing lines.

I use the command "hideprecision" setting it to <1> then try to print and without fail every time CAD crashes.

 

Can ANYONE help me with a fix please?

 

I have Downloaded all the updates while using 2011. Now I am using 2012 and i am still having the same issue.

Contributor
MidnightBlue
Posts: 18
Registered: ‎02-14-2011
Message 2 of 5 (271 Views)

Re: Hideprecision set to <1> then tried to print always results in Cad cra

08-26-2011 04:12 PM in reply to: Wiiplash

I have also had issues with hideprecision - I have been unable to use the <1> setting since switching to AutoCAD for Mac from the PC version.  In 2011, I ended up with totally empty viewports.  In 2012, it crashes.  While in 2011, I contact help via subcription, but the only suggestions were to use the hidden visual style, instead of legacy hidden, and play with the settings - which doesn't generate the output I need.

 

So, no help, but you're not alone.

Member
Wiiplash
Posts: 4
Registered: ‎08-23-2011
Message 3 of 5 (207 Views)

Re: Hideprecision set to <1> then tried to print always results in Cad cra

10-30-2012 07:25 PM in reply to: Wiiplash

I am still having this issue with no fix

*Expert Elite*
maxim_k
Posts: 3,631
Registered: ‎07-22-2010
Message 4 of 5 (198 Views)

Re: Hideprecision set to <1> then tried to print always results in Cad cra

10-31-2012 06:02 AM in reply to: Wiiplash

Hi,

 

It appears, that in AC 2013, I don't have such issues with HIDEPRESISION settings: no crash, no missing lines.

... At least in the drawings that I have at hand.

 

Maxim

Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


Member
Wiiplash
Posts: 4
Registered: ‎08-23-2011
Message 5 of 5 (190 Views)

Re: Hideprecision set to <1> then tried to print always results in Cad cra

10-31-2012 11:50 AM in reply to: maxim_k

Maxim, nice drawing.

Im reluctant to use my copy of 2013 because older drawings I have that are still being used for a major project were started in another program (brixcad) and I do not have the time to copy all relative drawings over to new autocad drawings at this stage. And for some reason (that myself or assistance from autocad) could not fix these drawings from another program continuously crash 2013.

Thanks for the info about hideprecision working in 2013. Ill swap over to it as soon as i can.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community