AutoCAD for Mac General Discussion

Reply
New Member
akashaweisgarber
Posts: 1
Registered: ‎12-04-2010
Message 1 of 3 (5,877 Views)

Change start up default template?

5877 Views, 2 Replies
12-04-2010 02:03 PM

How can I change the start up default template to my own template? Seriously wasted hours trying to figure this out.

 

Please help. Thanks!

Distinguished Mentor
jaich
Posts: 562
Registered: ‎10-19-2010
Message 2 of 3 (5,850 Views)

Re: Change start up default template?

12-06-2010 12:03 PM in reply to: akashaweisgarber

Is there an OPTIONS dialog box in this version?  If so, look for something that says default template file name for QNEW inside of template settings of the files tab.  That's where it is on the version that actually works anyway.

*Expert Elite*
maxim_k
Posts: 3,672
Registered: ‎07-22-2010
Message 3 of 3 (5,837 Views)

Re: Change start up default template?

12-07-2010 05:27 AM in reply to: akashaweisgarber

Hi,

 

You can also look at my post at macacad.com about startup default template.

 

Maxim

Architect
MARSS

MacACAD | MARSS


You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community