AutoCAD Structural Detailing General

Reply
Member
Posts: 5
Registered: ‎02-08-2013
Message 1 of 7 (427 Views)
Accepted Solution

Weight of Plate List is not correct :(

427 Views, 6 Replies
02-08-2013 01:16 AM

Hi Everybody,

 

I had a problem in ADS Steel bill list. when I create bill list or plate list
, weight of the plates are not correct.  Like the image !!! What can I do for fixing ?

 

Please help me.

Thank you.

Valued Contributor
Posts: 67
Registered: ‎05-23-2007
Message 2 of 7 (394 Views)

Re: Weight of Plate List is not correct :(

02-10-2013 10:58 PM in reply to: turandark

In similar situation this was a material problem. Change material of plates.

 

If you click on plate (in model) and check its information - you see that its weight is 0.

 

 

11.02.2013_001_ver001.png

____________________________________________
If you find my post useful give me Kudos. Thank you!
If my post solved your problem, accept it as a solution.
Member
Posts: 5
Registered: ‎02-08-2013
Message 3 of 7 (386 Views)

Re: Weight of Plate List is not correct :(

02-11-2013 02:28 AM in reply to: turandark

Dear Priitl220,

 

I have tried to change material of plate when I saw this problem. But unfortunately noting is change.

 

Thank you for your suggestion.

 

Valued Contributor
Posts: 67
Registered: ‎05-23-2007
Message 4 of 7 (381 Views)

Re: Weight of Plate List is not correct :(

02-11-2013 03:15 AM in reply to: turandark

Load material from different database.

 

If you could upload a model then I could have a look.

____________________________________________
If you find my post useful give me Kudos. Thank you!
If my post solved your problem, accept it as a solution.
Member
Posts: 5
Registered: ‎02-08-2013
Message 5 of 7 (375 Views)

Re: Weight of Plate List is not correct :(

02-11-2013 05:03 AM in reply to: turandark

Yes I can upload. Please check the attachment. It's a small part of my project. I hope that this part is enough for you.

 

Thank you,

Valued Contributor
Posts: 67
Registered: ‎05-23-2007
Message 6 of 7 (371 Views)

Re: Weight of Plate List is not correct :(

02-11-2013 05:20 AM in reply to: turandark

Changed material to s355 and its ok.

11.02.2013_003.png

____________________________________________
If you find my post useful give me Kudos. Thank you!
If my post solved your problem, accept it as a solution.
Member
Posts: 5
Registered: ‎02-08-2013
Message 7 of 7 (366 Views)

Re: Weight of Plate List is not correct :(

02-11-2013 06:22 AM in reply to: turandark

Thank you very muck. I did.

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Structural Detailing Category!

The AutoCAD Structural Detailing forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community