AutoCAD Structural Detailing General DIscussion

AutoCAD Structural Detailing General DIscussion

Reply
Contributor
sk8or15
Posts: 23
Registered: ‎04-01-2013
Message 1 of 3 (368 Views)
Accepted Solution

Need help to connect Column with base plate to top of beam...

368 Views, 2 Replies
04-01-2013 06:33 AM

I have columns sitting on top of beams, I've tried everything to connect them and nothing seems to work.  What can I do?

 

Thanks,

-Mike

Product Support
Jakub.Brozonowicz
Posts: 317
Registered: ‎12-13-2010
Message 2 of 3 (321 Views)

Re: Need help to connect Column with base plate to top of beam...

04-02-2013 07:37 AM in reply to: sk8or15

In this way?

http://screencast.com/t/DhLTRpBaM

---------------------------------------------
If this post answer your question please click "Accept as Solution". It will help everyone to find answer more quickly!



Jakub Brożonowicz
Contributor
sk8or15
Posts: 23
Registered: ‎04-01-2013
Message 3 of 3 (317 Views)

Re: Need help to connect Column with base plate to top of beam...

04-02-2013 08:35 AM in reply to: Jakub.Brozonowicz

Yes, perfect!  I don't know how I couldn't make it work, I'm sure I tried that command, maybe not.  

 

Thank you,

-Mike

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Structural Detailing Category!

The AutoCAD Structural Detailing forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community