AutoCAD Structural Detailing General DIscussion

Reply
Member
38643813
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013
Message 1 of 7 (243 Views)

Error in export ASD to ACAD

243 Views, 6 Replies
02-10-2014 09:20 PM

Hello everyone,

Is there anyone know the error when exporting ASD file to Acad file (by saving as to DWG): The bar number in the table become a "solid" in the ACAD file and can not be exploded/ modified.
Thanks for any advice

Tony Viet

Distinguished Mentor
JoAnn_Hogan
Posts: 527
Registered: ‎06-25-2012
Message 2 of 7 (226 Views)

Re: Error in export ASD to ACAD

02-10-2014 10:29 PM in reply to: 38643813

Hi There,

 

Could you please send me the ASD file so I could see if I can open and convert it on my side.

Please let me know if this helps
Jo (P.S follow me on twitter @JoAnn_Hogan)

If this post solved your issue please mark as solved and Kudos are always welcome =)

AutoCAD Certified Professional 2014 / Inventor Certified Professional 2014
Member
38643813
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013
Message 3 of 7 (221 Views)

Re: Error in export ASD to ACAD

02-10-2014 10:49 PM in reply to: JoAnn_Hogan

Dear Jo,
Attached here are ASD and ACAD files

Thank you for checking
Best,
Tony Viet

Distinguished Mentor
JoAnn_Hogan
Posts: 527
Registered: ‎06-25-2012
Message 4 of 7 (214 Views)

Re: Error in export ASD to ACAD

02-10-2014 11:12 PM in reply to: 38643813

Both these drawings appear the same. I am sending these to my colleague that specializes in ASD. I will go have a chat to him and get his input. Ill get back to you asap =)

Please let me know if this helps
Jo (P.S follow me on twitter @JoAnn_Hogan)

If this post solved your issue please mark as solved and Kudos are always welcome =)

AutoCAD Certified Professional 2014 / Inventor Certified Professional 2014
Member
38643813
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013
Message 5 of 7 (212 Views)

Re: Error in export ASD to ACAD

02-10-2014 11:14 PM in reply to: JoAnn_Hogan

They are slightly different in bar No. 61 in table

Distinguished Mentor
JoAnn_Hogan
Posts: 527
Registered: ‎06-25-2012
Message 6 of 7 (207 Views)

Re: Error in export ASD to ACAD

02-10-2014 11:18 PM in reply to: 38643813

I can see the difference in the picture but when I open the actual drawings the look exactly the same. So I'll let him help with it. He is the Application Engineer for ASD and Civil.

Please let me know if this helps
Jo (P.S follow me on twitter @JoAnn_Hogan)

If this post solved your issue please mark as solved and Kudos are always welcome =)

AutoCAD Certified Professional 2014 / Inventor Certified Professional 2014
Member
38643813
Posts: 4
Registered: ‎07-11-2013
Message 7 of 7 (201 Views)

Re: Error in export ASD to ACAD

02-10-2014 11:33 PM in reply to: JoAnn_Hogan

You may means the errors caused by the application?

 

Actually, I open the original ASD file by ASD 2011;

 

Open Acad file by Acad Map 2010 and Acad Civil 3D 2012. In botth Acad versions, the errors occur in bar No. 61

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Structural Detailing Category!

The AutoCAD Structural Detailing forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community