AutoCAD Raster Design General Discussion

Reply
*Giambattisto, Peter
Message 1 of 3 (246 Views)

Hp 1220C Prints White Bands From Image

246 Views, 2 Replies
08-29-2003 09:24 AM
Hi.
I'm using Map Series 6 and have a hybrid/jpg
vector drawing set up with a rotated UCS. I set up a tabloid layout on
the HP 1220C connected through IP and a jetdirect 300x using XP Professional-Novell
client server.
Here is the problem: When I print
to the deskjet all vector entities print ok, except for the raster image.
It leaves a 2mm band of white non print at equal 3cm intervals throughout
the printout. Sent the same print to another 1220C using another IP and
got the same results. When I send another layout to the HP 488 CA it prints
fine.
It (edited) to be me at 4:00 on friday... I'm
going home.
Ciao!
*Lincoln, Tracy W.
Message 2 of 3 (246 Views)

Re: Hp 1220C Prints White Bands From Image

08-30-2003 09:55 PM in reply to: *Giambattisto, Peter
Possibly the driver being used (we have one printer where unless it is set
as the Windows System Printer it does not print any raster or exhibits what
you describe)... it is also possibly the printer's memory or lack there
of... or possibly where that printer is processing the overflow of data (on
the computer or not).

You might try searching through the printing & plotting discussion group.

*******************************************************
Please, DO NOT send technical requests to me via private e-mail
*******************************************************

Tracy W. Lincoln, Assistant Moderator
Autodesk Discussion Groups Forum Moderator Program

Discussion Group Links:
Index: http://discussion.autodesk.com
Rules: http://discussion.autodesk.com/webx?groundrules
*Giambattisto, Peter
Message 3 of 3 (246 Views)

Re:

09-29-2003 12:00 PM in reply to: *Giambattisto, Peter
Thanks for the reply. I had this problem a couple of times since I posted the
original message so here goes. The first time I just reinstalled the printer to
the IP address and accepted the more recent and existing dj 1075 driver and it
worked fine for a while. The second time was a result of a network server
migration along with a profile change. When the first method didn't work I
deleted all the old ports to this printer, downloaded the dj1074en.exe and ran
a clean software installation. When I was asked to choose the drivers I opted
for the 1074 instead of the 1075. So far so good. Hope this may help others
whose 1220c goes flaky.



"Tracy W. Lincoln" wrote:

> Possibly the driver being used (we have one printer where unless it is set
> as the Windows System Printer it does not print any raster or exhibits what
> you describe)... it is also possibly the printer's memory or lack there
> of... or possibly where that printer is processing the overflow of data (on
> the computer or not).
>
> You might try searching through the printing & plotting discussion group.
>
> *******************************************************
> Please, DO NOT send technical requests to me via private e-mail
> *******************************************************
>
> Tracy W. Lincoln, Assistant Moderator
> Autodesk Discussion Groups Forum Moderator Program
>
> Discussion Group Links:
> Index: http://discussion.autodesk.com
> Rules: http://discussion.autodesk.com/webx?groundrules

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Raster Design Category!

The AutoCAD Raster Design forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community