AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Mentor
thebearjed
Posts: 224
Registered: ‎10-05-2009
Message 1 of 3 (245 Views)
Accepted Solution

Workspace Gone??!!!

245 Views, 2 Replies
03-12-2012 08:33 AM

turned on my computer this morning and opened Autocad Plant 3D (2012), when i opened my model and went to switch my workspace to 3D Piping it was no longer there? shut down my computer and restarted same result.

 

needless to say this is a major problem for me. anybody run into this before?

Mentor
thebearjed
Posts: 224
Registered: ‎10-05-2009
Message 2 of 3 (244 Views)

Re: Workspace Gone??!!!

03-12-2012 08:44 AM in reply to: thebearjed

unloaded and reloaded the PnP.cui....no dice

Mentor
thebearjed
Posts: 224
Registered: ‎10-05-2009
Message 3 of 3 (239 Views)

Re: Workspace Gone??!!!

03-12-2012 09:15 AM in reply to: thebearjed

copy & paste PnP.cui and PnP.mnu from another computer. menus back. thanks me :smileyhappy:

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community