AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Contributor
pata825
Posts: 24
Registered: ‎10-18-2010
Message 1 of 13 (825 Views)
Accepted Solution

Victaulic Spec and Content in 2014

825 Views, 12 Replies
08-05-2013 07:21 AM

Has anyone had any luck migrating the victaulic spec that was released on the plant exchange site for Plant 2012? I am trying to get it up in 2014 and although it says it migrates correctly it still wont open in 2014 and says that it still needs to be migrated. If someone has been successful with this it would be asesome if you could at least post the catalog, otherwise walk me through the steps of migrating it correctly.

 

thanks,

 

Pat

Employee
rajsekarpillai
Posts: 35
Registered: ‎08-12-2010
Message 2 of 13 (786 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

08-19-2013 07:27 AM in reply to: pata825

Hi Pat,

 

Can you please send some snap shots of the errors that you see on when you open the migrated Victualic catalog?

 

Have you opened the right migrated catalog from the following location? It should be either "C:\AutoCAD Plant 3D 2014 Content\Migrated Content 3_0" or "C:\AutoCAD Plant 3D 2014 Content\Migrated Content 4_0"

 

let us know your findings in detail.

 

Thanks & Regards,

 



S. R. Rajasekaran
Product Manager
Plant Solutions - AEC
Autodesk, Inc.

Contributor
pata825
Posts: 24
Registered: ‎10-18-2010
Message 3 of 13 (784 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

08-19-2013 08:12 AM in reply to: rajsekarpillai
I actually got it figured out. It turns out it was in that migrated content 3.0 folder. I had accidentally put a copy of the Victaulic catalog in my 2014 content as well. Problem solved!

Thanks,

Patrick Alonzo
Member
jmarshall
Posts: 5
Registered: ‎04-12-2012
Message 4 of 13 (618 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

11-21-2013 06:04 AM in reply to: pata825

I'm having a similar issue with Vic-IPS spec in Plant3D 2014.  I migrated the spec in the 2013 version and it worked perfectly.  Now, I re-downloaded the Victaulic content pack into C:\AutoCAD Plant 3D 2014 Content and opened spec editor 2014.  I migrated the specs and they appeared into C:\AutoCAD Plant 3D 2014 Content\Migrated Content 4_0.  Then I copied them over to the spec sheet folder on the specific project I'm working on.  When I select the spec in P3D 2014, it tells me I need to migrate the spec (which I already did).  However, when my colleague selects it, the Vic tool pallete pops up.  He gets an error about end connections not matching, however both the inserted elbow and pipe are GRV ends when looking under the properties. 

 

John Marshall

Active Contributor
Asimo5000
Posts: 31
Registered: ‎11-15-2013
Message 5 of 13 (598 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

11-22-2013 08:09 AM in reply to: jmarshall

Either add a new joint setting for victaulic grooved ends and remove pressure class as a setting, or you see the defaultconnectors file, that also has that same thing set or modify the default clamped joint and remove pressure class.

 

For your  migration problems, all the specs that give errors, make sure everyone is offline --> Open each spec one by one in spec editor and hit save, even if unchanged. Make sure you see the pspc and pspx files in the spec folder. Once this is done next launch everyone should have no issues.

 

 

New Member
mcarlton71
Posts: 2
Registered: ‎06-26-2009
Message 6 of 13 (333 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

03-06-2014 07:42 PM in reply to: Asimo5000

how can i get the victaulic catalog or cpak?  i can not find it anywhere online to download

Employee
rajsekarpillai
Posts: 35
Registered: ‎08-12-2010
Message 7 of 13 (329 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

03-06-2014 07:47 PM in reply to: mcarlton71
We are currently working on the Victaulic Catalog update and it will be uploaded to Autodesk Apps store when it is ready.

Thanks & Regards,


S. R. Rajasekaran
Product Manager
Plant Solutions - AEC
Autodesk, Inc.

New Member
mcarlton71
Posts: 2
Registered: ‎06-26-2009
Message 8 of 13 (327 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

03-06-2014 07:48 PM in reply to: rajsekarpillai

thanks, do you have an estimate of when that will be available?

Employee
rajsekarpillai
Posts: 35
Registered: ‎08-12-2010
Message 9 of 13 (325 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

03-06-2014 07:54 PM in reply to: mcarlton71
Probably in ~3 months time and we try to expedite it.


S. R. Rajasekaran
Product Manager
Plant Solutions - AEC
Autodesk, Inc.

Valued Contributor
peter.jansoone
Posts: 60
Registered: ‎06-01-2012
Message 10 of 13 (264 Views)

Re: Victaulic Spec and Content in 2014

03-11-2014 01:41 AM in reply to: pata825

Will there also be a metric version ?

---------------------
Peter Jansoone
Plant Design software consultant at Greenock CAD service

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community