AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
New Member
heydarif1
Posts: 2
Registered: ‎04-19-2013
Message 1 of 3 (180 Views)

Setup Title Block ... Error

180 Views, 2 Replies
08-15-2013 08:48 AM

When I'm trying to edit the title block in Project Setup dialog box (using Setup Title Block ... button) it displays an error dialog box and does not open the template.

It was working fine till yesterday and suddenly stopped working.

That happens in one of the projects and there is no problem with the others.

Here is the error dialog box.

 

Setup Title Block Error.jpg

 

What should I do to fix it?

Regards,

Farzad

Product Support
Martin_Stewart
Posts: 179
Registered: ‎02-25-2013
Message 2 of 3 (126 Views)

Re: Setup Title Block ... Error

08-19-2013 04:33 PM in reply to: heydarif1

Which template are you using? Sounds like that particular file may have got corrupted. Try replacing that template file and see if you get the same error or if it goes away.



Martin Stewart

Support Specialist
Product Support
Autodesk, Inc.
Mentor
vakhtang
Posts: 325
Registered: ‎04-14-2009
Message 3 of 3 (106 Views)

Re: Setup Title Block ... Error

08-20-2013 11:13 AM in reply to: heydarif1

I just use autocad created title block with all the attributes and stuff - works like charm! just create your own template - copy from Autocad drawing.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.