AutoCAD Plant 3D General

Reply
New Member
mehulparmar
Posts: 2
Registered: ‎08-16-2013
Message 1 of 3 (217 Views)

Query- in orthographic

217 Views, 2 Replies
08-16-2013 09:00 PM

How do I generate Single line piping GA in Audtocad Plant 3D.

 

Please revert Back asap.

 

Thanks & Regards,

Mehul

Mentor
attila_vallyon
Posts: 253
Registered: ‎11-03-2009
Message 2 of 3 (158 Views)

Re: Query- in orthographic

08-22-2013 05:45 AM in reply to: mehulparmar

You mean, that make a GA only one line on it?

Like that filter a line layer and make a GA instead of all line visible?

Regards,
Attila Vallyon
New Member
mehulparmar
Posts: 2
Registered: ‎08-16-2013
Message 3 of 3 (124 Views)

Re: Query- in orthographic

09-17-2013 02:53 AM in reply to: attila_vallyon

Thank You for your reply Attila Vallyon. But not like that..

 

Please find attachment for better clarification.

 

I want to asked Is it possible to extract Single Line Diagram of Pipe line instead of Double line diagram..

 

Regards,

Mehul Parmar

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community