AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Member
JasonDavis73
Posts: 5
Registered: ‎11-05-2012
Message 1 of 5 (1,021 Views)

Plant 3D 2013 Isometric Output

1021 Views, 4 Replies
11-05-2012 10:53 PM

I've started using Plant 3D 2013 and have a few questions.  (See attachment).

 

  1. Highlighted in pink, these dimensions are a bit odd.  Plant 2012 never dimensioned in this way and was  just wondering if the dimension could go all the way to the IP point rather than the weld lines.
  2. I have a pipe support which has a tag number but for some reason the tag is not appearing on the iso.
  3. The annotations circled.  Is there a way to remove these from the isometric.  Maybe in the xml file.
  4. The annotations clouded.  Again, can these be removed from the iso.  It just clutters the iso with unnecessary and repeat information.

Thanks all.

 

Jason

Mentor
Ahmed1081975
Posts: 213
Registered: ‎09-29-2011
Message 2 of 5 (986 Views)

Re: Plant 3D 2013 Isometric Output

11-06-2012 12:33 PM in reply to: JasonDavis73

I have Also Isometric output please refre the attached snapshot

 

We need help

 

Ahmed Helal

Member
JasonDavis73
Posts: 5
Registered: ‎11-05-2012
Message 3 of 5 (967 Views)

Re: Plant 3D 2013 Isometric Output

11-06-2012 07:40 PM in reply to: JasonDavis73

Hi all,

 

Well I have managed to figure out how to get points 2, 3 and 4 to work.  All done through the isoconfig.xml file.

Still having problems though with the first point.  It's strange because 2012 worked perfectly.

 

Cheers,

Mentor
Ahmed1081975
Posts: 213
Registered: ‎09-29-2011
Message 4 of 5 (963 Views)

Re: Plant 3D 2013 Isometric Output

11-06-2012 08:35 PM in reply to: JasonDavis73

Hi All,

 

Another One proplen in dimension Settings For Isometric please Rfer to Screen shot

 

 

Ahmed Helal

Active Contributor
richard.imrie
Posts: 29
Registered: ‎11-14-2012
Message 5 of 5 (550 Views)

Re: Plant 3D 2013 Isometric Output

04-02-2013 01:51 AM in reply to: JasonDavis73

Hi there,

 

I realise this is a bit late as your posts were roughly a year ago, however i was wondering if you could advise me on how you got point 4 to remove from the iso, specifically the line size text that is arrowed to the line, In your example the 10" text. Most annoying.

 

Thanks

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community