AutoCAD Plant 3D General

Reply
Mentor
tmccar
Posts: 441
Registered: ‎11-28-2007
Message 1 of 3 (314 Views)
Accepted Solution

Pipe inline assets

314 Views, 2 Replies
06-10-2013 08:12 AM

I have some 3D pipe bends that were crested in Plant, so they are listed as "pipe inline assets". But when I try to create a block with them so that I can do a PLANTPARTCONVERT, they are not recognised as 3D entities. I can't explode them either. How can I convert these to 3D Autocad entities?

Employee
TomislavGolubovic
Posts: 534
Registered: ‎12-01-2010
Message 2 of 3 (302 Views)

Re: Pipe inline assets

06-10-2013 04:18 PM in reply to: tmccar

To export Plant object to AutoCAD, type EXPORTTOAUTOCAD and it'll create a new model of AutoCAD entities.



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Mentor
tmccar
Posts: 441
Registered: ‎11-28-2007
Message 3 of 3 (246 Views)

Re: Pipe inline assets

06-28-2013 04:14 AM in reply to: TomislavGolubovic

Thanks, that works

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community