AutoCAD Plant 3D General DIscussion

AutoCAD Plant 3D General DIscussion

Reply
Mentor
PatrickByrne
Posts: 165
Registered: ‎10-06-2010
Message 1 of 4 (268 Views)

Is it possible to erase the second flange but keep gasket and bolts

268 Views, 3 Replies
12-17-2012 12:46 PM

At the end of a pipe i need to keep the bolts and gaskets, is it possible to erase the second flange but keep the bolts and gaskets.

 

We could add in a piece of equipment and continue from that but I just want to know if it is possible.

Active Contributor
hendriksegveld
Posts: 34
Registered: ‎11-02-2011
Message 2 of 4 (237 Views)

Re: Is it possible to erase the second flange but keep gasket and bolts

12-18-2012 06:47 AM in reply to: PatrickByrne

you can make the second flange in the properties status = existing (normally status=new)

Distinguished Contributor
Arun_Kumar_K
Posts: 437
Registered: ‎06-03-2012
Message 3 of 4 (176 Views)

Re: Is it possible to erase the second flange but keep gasket and bolts

12-25-2012 01:59 AM in reply to: hendriksegveld

Thanks, it solved my problem too.

Distinguished Contributor
Arun_Kumar_K
Posts: 437
Registered: ‎06-03-2012
Message 4 of 4 (159 Views)

Re: Is it possible to erase the second flange but keep gasket and bolts

12-26-2012 06:50 AM in reply to: Arun_Kumar_K

Similar to this, I have an issue in P&ID. How to keep the "Other vendor scope" lines and valves away from valve schedule and line list.

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.
Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.