AutoCAD Plant 3D General

Reply
Mentor
attila_vallyon
Posts: 253
Registered: ‎11-03-2009
Message 1 of 4 (866 Views)
Accepted Solution

ISO title block problem, P3D 2012 SP1

866 Views, 3 Replies
03-26-2012 01:14 AM

Hello!

I cannot add additional attributes to the title block. I created additional properties in the project details. Those additional attributes will not be shown in the generated ISOs.

 

I set up the title block the following way:

1. Go into the isometric dwg settings\title block and dispplay

2. Click on setup title block

3. Click on title block attributes in the ribbom.

4. Select the additional properties I made and place

5. Click on map attributes...

6. With the scroll down menu I select the proper attributes

 

Than I save everything and return.

But this does not want to work.

Actually when I go back to the title block setup and double click on the title block the default attributes are in the block.

What did I wrong?

 

Regards,
Attila Vallyon
Mentor
attila_vallyon
Posts: 253
Registered: ‎11-03-2009
Message 2 of 4 (812 Views)

Re: ISO title block problem, P3D 2012 SP1

05-27-2012 01:14 AM in reply to: attila_vallyon

And that is still not fixed in P3D 2013!

Regards,
Attila Vallyon
Active Member
islanddrafting
Posts: 6
Registered: ‎02-16-2013
Message 3 of 4 (595 Views)

Re: ISO title block problem, P3D 2012 SP1

03-07-2013 02:42 PM in reply to: attila_vallyon

Autodesk don't seem to understand we buy the product to use!

Not to be software developers that is their job

Employee
JarrodMudford
Posts: 49
Registered: ‎09-05-2012
Message 4 of 4 (591 Views)

Re: ISO title block problem, P3D 2012 SP1

03-07-2013 03:25 PM in reply to: attila_vallyon

When dealing with the Custom properties, use the "field" command to place them. Do this in the Title Block Setup, where you would normally place the Attributes. The Attributes work for everything else. Only this section it doesn't. The positives from using the fields, is that the fields throughout all the Isometrics will update if the properties are changed.

:smileyhappy:

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Jarrod Mudford
Plant Solutions Consultant
Global Services
Autodesk, Inc.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community