AutoCAD Plant 3D General

Reply
Mentor
thebearjed
Posts: 224
Registered: ‎10-05-2009
Message 1 of 5 (233 Views)

Equipment Disconnect

233 Views, 4 Replies
02-06-2013 07:13 AM

every time i open a drawing all the piping that was connected to equipment is now disconnected (tear drop shows). i use PlantConnectJoint and reconnect everything, save, and close. reopen the drawing and everything is disconnected again!!!

 

what gives?????

Product Support
quentin.contreras
Posts: 305
Registered: ‎03-02-2010
Message 2 of 5 (206 Views)

Re: Equipment Disconnect

02-08-2013 10:23 AM in reply to: thebearjed

Have you applied the new Plant 3D 2013 SP1 Data Integrity Hotfix? The issue you are having seems to be addressed in this hotfix.

 

http://usa.autodesk.com/adsk/servlet/ps/dl/item?siteID=123112&id=21194788&linkID=14116968

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Quentin Contreras
Mentor
thebearjed
Posts: 224
Registered: ‎10-05-2009
Message 3 of 5 (191 Views)

Re: Equipment Disconnect

02-11-2013 05:58 AM in reply to: quentin.contreras

i did install SP1 when it first came out but my computer went crazy and i had to uninstall Plant 3D and reinstall to get it back working.

Product Support
quentin.contreras
Posts: 305
Registered: ‎03-02-2010
Message 4 of 5 (180 Views)

Re: Equipment Disconnect

02-11-2013 04:53 PM in reply to: thebearjed

I would encourge you to try again the update again. However, the link I sent you is for a very recent hotfix and I am sure this is not the same one you installed last time.

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Quentin Contreras
Contributor
Lucas75
Posts: 15
Registered: ‎03-20-2012
Message 5 of 5 (107 Views)

Re: Equipment Disconnect

08-19-2013 11:59 PM in reply to: quentin.contreras

Hello,

 

I have the same problem,

 

I have created isometrics, all references to equipment and connecting piping and the fasteners where good.

 

Now i open the plantdrawing again and all connections to the (xref) equipment are diconnected, 

 

i have the latest SP installed (2013)

 

Even blindflanges on the equipment are disconnected.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community