AutoCAD Plant 3D General

Reply
Active Member
Posts: 10
Registered: ‎11-20-2012
Message 1 of 3 (403 Views)

Converting AutoPlant Catalogs to Plant 3D

403 Views, 2 Replies
11-20-2012 06:21 AM

Hi!
I've been looking around for an answer to a question abuot Converting AutoPlant "Catalogs" to Plant 3D.

When I convert my AutoPlant Catalog and opens the Plant 3D Spec Editor (2013) I can see that I have successfully converted some of the parts.
But there are alot missing, and if a open the *-log.txt file and reads the Errorreport it says
"Cannot find corresponding Plant 3D class" and the detailreport says for instance "Class mapping does not exist for AT_TRI_FERRULE_RED".

If I understand it right the class does not exist in Plant 3D, but if I try to change the class_name in AutoPlant Specification Generator to something that made the converting it does not show anyway..

Does anyone have a solution or a suggestion?

 

Employee
TomislavGolubovic
Posts: 530
Registered: ‎12-01-2010
Message 2 of 3 (397 Views)

Re: Converting AutoPlant Catalogs to Plant 3D

11-20-2012 01:42 PM in reply to: Erik_Halvarsson

To me that means that the mappings of the conversion have not been finalised.

In the Spec Editor, go to File - Convert - Settings - AutoPlant Settings... and have a look at the class mappings in there. Look at the error file and see where there might be a missing mapping for the AutoPlant Class to the P3D Class.



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Active Member
Posts: 10
Registered: ‎11-20-2012
Message 3 of 3 (370 Views)

Re: Converting AutoPlant Catalogs to Plant 3D

11-22-2012 12:43 AM in reply to: TomislavGolubovic

Thank you omislav Golubovic!

 

That was very helpful. Now I have successfully converted almost every component in my spec.

But there are still some that I can't convert.

 

On those I got another error report: "Unable to set script & geometric data." and the detail report: "Missing script or parameter list for:END_COND_1=BW"

 

Does that mean that they missing a end connection? Or that the end connection BW does not exist.. Or something else?

 

Thanks in advance!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you interested in helping shape the Autodesk Community?
We’re looking at a few different ways to improve the “All Forums” landing page and need your feedback! If interested, please take a few minutes to fill out the following Usability Study. Thank you for your time!

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community