AutoCAD Plant 3D General

Reply
Active Member
NRKee
Posts: 9
Registered: ‎07-16-2012
Message 1 of 3 (288 Views)
Accepted Solution

Bolt/gasket placement

288 Views, 2 Replies
08-11-2012 08:18 PM

How do you add a bolt and gasket set to an open flange (not connected)

 

thanks

 

Jo

Employee
TomislavGolubovic
Posts: 534
Registered: ‎12-01-2010
Message 2 of 3 (269 Views)

Re: Bolt/gasket placement

08-12-2012 03:43 PM in reply to: NRKee

Add another flange and mark it as existing?



Tomislav Golubovic
Plant Solutions Engineer
Autodesk Australia / New Zealand
Autodesk, Inc.

Active Member
NRKee
Posts: 9
Registered: ‎07-16-2012
Message 3 of 3 (260 Views)

Re: Bolt/gasket placement

08-12-2012 05:56 PM in reply to: TomislavGolubovic

Thanks Tomislav

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD Plant 3D Category!

The AutoCAD Plant 3D forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community