AutoCAD P&ID General

Reply
Member
teoelt
Posts: 3
Registered: ‎03-30-2011
Message 1 of 2 (203 Views)

valve seems not inserted in the process line

203 Views, 1 Replies
07-08-2013 11:51 PM

As is shown in the pic, after the vale insert in the process line, the process line beneath the valve cannot be hidden. Another is when the process line was moved or streched, the vale(right) cannot follow,yet the valve tag was still existing. Could anyone tell me the reason and how to deal?printscreen20130709.PNG

Contributor
m.madrzak
Posts: 22
Registered: ‎02-01-2012
Message 2 of 2 (195 Views)

Re: valve seems not inserted in the process line

07-09-2013 07:41 AM in reply to: teoelt

Hi

Project Properties ------P&ID DWG Settings--------P&ID Class Definitions-------Engineering Items------Inline Assets------hand valves------- youre valve ------- edit symbol 

make sure that Join type is Inline 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Regards 

Michał Mądrzak
Specjalista CAD/MSD/Plant 3D 

m.madrzak@mat.net.pl
mobile 693-015-910
tel. 12 252-06-25

 

MAT Usługi Informatyczne S.J.
www.mat.net.pl | e-mail: mat@mat.net.pl | ****: 676-10-13-404 | KRS: 0000056338

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD P&ID Category!

The AutoCAD P&ID forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community