AutoCAD P&ID General

Reply
Active Member
Posts: 6
Registered: ‎01-15-2009
Message 1 of 3 (471 Views)

Valve symbols insert as dots?

471 Views, 2 Replies
08-30-2012 01:08 PM

We have been working on a project for nearly a year and only recently have run into the following. In certain PID drawings the valve symbols have been replaced with dots. When a valve is inserted from a pallet it will show up on screen until the tag information is input at which time it reverts back to a dot.

 

We have been able to copy valve's from other sheets and they copy over fine.. Until you assign a tag (refreshing the symbol) at which time it reverts back to a dot.

 

Has experienced this issue? Anyone's ideas as to a resolution?

 

Thanks,

Product Support
quentin.contreras
Posts: 276
Registered: ‎03-02-2010
Message 2 of 3 (413 Views)

Re: Valve symbols insert as dots?

09-04-2012 08:30 AM in reply to: Jawhk

Have you tried the SYNCHSTYLES command? At the command prompt type SYNCHSTYLES, give that a try and see if that solves the problem.

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Quentin Contreras
Product Support
quentin.contreras
Posts: 276
Registered: ‎03-02-2010
Message 3 of 3 (395 Views)

Re: Valve symbols insert as dots?

09-06-2012 11:30 AM in reply to: quentin.contreras

Did you have a chance to use the SYNCHSTYLES yet?

If my post answers your question, please mark it as an Accepted Solution, so that others can find answers quickly!



Quentin Contreras

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD P&ID Category!

The AutoCAD P&ID forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community