AutoCAD P&ID General

Reply
Active Contributor
dogyeom
Posts: 34
Registered: ‎03-22-2012
Message 1 of 1 (222 Views)

[Urgent question] Piping error? bug?

222 Views, 0 Replies
12-12-2012 09:40 PM

I have 1 question. (about AutoCAD P&ID)

 

1. I drew a Primary Line Segment along the CAD line.

    In this case, Arrow was distorted.

 

2. I drew a Electromagnetic Signal along the CAD line.

    In this case, I set the path and is drawn differently.

 

3. I drew a Electromagnetic Signal along the CAD line. (Multiple)

    In this case, The size of the signal line is different each time.

 

Perhaps this problem seems to be a bug.

 

I would like to know why this should happen. Also, how to fix...

 

I listened to my customers. Drawings, as well as some of the other drawings, too.

 

The DWG files and images, please refer to the following link.

http://blog.daum.net/utalpian/2236523

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD P&ID Category!

The AutoCAD P&ID forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community