AutoCAD P&ID General

Reply
Active Contributor
Jan-TSpD
Posts: 35
Registered: ‎07-12-2011
Message 1 of 5 (459 Views)
Accepted Solution

Properties do not show when selecting 2 items from one class.

459 Views, 4 Replies
11-01-2013 02:13 AM

Hello,

 

i have the following problem in AutoCAD P&ID, screenshots are shown in the attachment.

 

When i select one item in the P&ID all tag properties are shown in the property menu: Area u/i Control module nr.

When i select the second item in the P&ID all tag properties are shown also in the property menu: Area u/i Control module nr.

When i select 2 items in the P&ID not all tag properties are shown in the property menu. Procescell and Procescell nr are missing.

 

Both items are in the same class (equipment/compressoren).

Both items have the same Tag Format and Annotation style.

 

This happens when selecting a frequency controlled and a constant speed item. When selecting 2 frequency controlled items all properties are shown.

 

regards, Jan

Product Support
Dan.Scales
Posts: 297
Registered: ‎03-05-2010
Message 2 of 5 (441 Views)

Re: Properties do not show when selecting 2 items from one class.

11-04-2013 02:07 AM in reply to: Jan-TSpD

Hi,

 

I cannot reproduce this behaviour in a test project using P&ID 2014.

 

Would you be happy to share a sample project for me to test with here?

 

Could you also confirm the version of P&ID that you are using?

 

Thanks,

Dan

 



Dan Scales
Active Contributor
Jan-TSpD
Posts: 35
Registered: ‎07-12-2011
Message 3 of 5 (438 Views)

Re: Properties do not show when selecting 2 items from one class.

11-04-2013 02:21 AM in reply to: Dan.Scales
Hello,



attached you find the project file.

It is a 2013 project.




Best regards,

Jan











Met vriendelijke groet,
Jan Harink, TSpD BV
Steenkampsweg 12a
7665 RA Albergen
Tel. 06 5492 7850

K.v.K. te Enschede, Nr. 08159019
BTW nr.: NL 8201.70.628.B.01
Think before you print


________________________________________
The information contained in this message and its attachments is intended only for the use of the addressee and confidential and/or legally privileged. Any unauthorized review, use, disclosure or distribution is prohibited. TSpD BV is not liable for any viruses contained in this e-mail message and/or in the attachment(s). TSpD BV cannot be held responsible or liable in any way whatsoever for and/or in connection with any consequences and/or damage resulting from the improper, incomplete and untimely dispatch and receipt of the content of this e-mail. If you received the message in error, please advise the sender immediately and destroy or delete the message.
Product Support
Dan.Scales
Posts: 297
Registered: ‎03-05-2010
Message 4 of 5 (407 Views)

Re: Properties do not show when selecting 2 items from one class.

11-06-2013 06:15 AM in reply to: Jan-TSpD

Hi Jan,

 

It is a copy of the entire project that I need.

 

You could create a new blank project from the existing one and send that. If you would prefer not to attach it on the forum I can contact you directly.

 

Thanks,
Dan



Dan Scales
*Expert Elite*
Rave.Tam
Posts: 204
Registered: ‎05-19-2011
Message 5 of 5 (343 Views)

Re: Properties do not show when selecting 2 items from one class.

11-21-2013 04:31 AM in reply to: Jan-TSpD
Try making sure both display name are the same.

currently, one is "Procescell" and another one is "process cell"
If my post answers your question, please click the "Accept as Solution" button.

Check out my blog http://lazcad.com

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD P&ID Category!

The AutoCAD P&ID forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community