AutoCAD Mechanical General

Reply
Contributor
Todzilla60
Posts: 19
Registered: ‎12-09-2009
Message 1 of 8 (490 Views)

ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

490 Views, 7 Replies
06-19-2012 01:53 PM

Does anyone know how to enable "Inventor Link" in ACAD 2013 mech? This "model documentation" is BS.....

Employee
michaelsu
Posts: 483
Registered: ‎07-11-2008
Message 2 of 8 (485 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

06-19-2012 11:58 PM in reply to: Todzilla60

Hi,

 

By default, Inventor link feature is not installed by default.

You can go to Control Panel -> Programs and features -> Double click AutoCAD Mehcanical 2013 and Select add/remove features -> Check Autodesk Inventor link

Thanks.
Michael Su
SQA Engineer
Autodesk
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.

Contributor
Todzilla60
Posts: 19
Registered: ‎12-09-2009
Message 3 of 8 (477 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

06-20-2012 07:04 AM in reply to: michaelsu

Thanks Michael, i dont know why i didnt think of that....

Distinguished Contributor
donb
Posts: 105
Registered: ‎12-12-2003
Message 4 of 8 (458 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

06-21-2012 06:37 AM in reply to: michaelsu

Hi Michael,

 

Is there any way to break the link ?

I some times need to edit the part but not the model.

 

donb

donb
Employee
cheewec
Posts: 40
Registered: ‎01-12-2010
Message 5 of 8 (429 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

06-28-2012 07:34 AM in reply to: donb

You have your Inventor Application installed, must be same version as the inventor part or newer.

Double-click the root icon in mechanical browser to launch inventor for editing.

Member
lwyles
Posts: 4
Registered: ‎05-15-2012
Message 6 of 8 (353 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

11-22-2012 09:18 PM in reply to: Todzilla60

I’ve followed the above, to get the link to work, but I’m unable to get it to work. I’ve restarted the computer & everything. Is there something else that’s required to make the link work??

Member
lwyles
Posts: 4
Registered: ‎05-15-2012
Message 7 of 8 (348 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

11-22-2012 11:26 PM in reply to: Todzilla60

In addition to my comment above , in the ‘ribbon’ part of the screen the ‘Create View’ > ‘Base’ is missing. Is that a menu-load?? To get that?

Employee
michaelsu
Posts: 483
Registered: ‎07-11-2008
Message 8 of 8 (322 Views)

Re: ACAD 2013 Mechanical NO INVENTOR LINK?

11-26-2012 06:00 PM in reply to: lwyles

Hi,

 

I guess you refer to commands for creating model documentation drawing views. Can you use CUILOAD and try to load ModelDoc.cuix file from the path below if you use win7?

C:\Users\admin\AppData\Roaming\Autodesk\AutoCAD Mechanical 2013 - English\R19.0\enu\Support

Thanks.
Michael Su
SQA Engineer
Autodesk
------------------------------------------------------------------------------------------------------
Please mark any response as "Accept as Solution" if it answers your question.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community