AutoCAD Map 3D General Discussion

Reply
Active Contributor
Ronaldo54
Posts: 39
Registered: ‎06-08-2009
Message 1 of 3 (122 Views)

Qleader

122 Views, 2 Replies
07-16-2012 10:09 PM

Hi, could someone please tell me what the setting is to create a space between the leader line and the text.

Thanks in advance

Valued Contributor
Maine-iac
Posts: 73
Registered: ‎10-15-2009
Message 2 of 3 (106 Views)

Re: Qleader

07-17-2012 10:20 AM in reply to: Ronaldo54

Try looking for "landing gap" in the TEXT area of the properties dialogue box if you've already created your leader/text (multileader). Or in your multi-leader style under the CONTENT tab.

If you are in dimension style, look under the TEXT tab for "offset from dim line"

Or try typing DIMGAP

 

Hope one of these gets whatyou need.

Civil 3D 2011
Windows 7 Prof. x64
HP Z400 Workstation
Intel(R) Xenon(R) CPU
W3550 @ 3.07GHz
6.00 GB RAM
Active Contributor
Ronaldo54
Posts: 39
Registered: ‎06-08-2009
Message 3 of 3 (101 Views)

Re: Qleader

07-17-2012 04:06 PM in reply to: Maine-iac

Thank you my friend, DIMGAP did the trick! Couldn't find a 'landing gap' in the Text area of

Properties Dialogue box though!!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community