AutoCAD Map 3D General

Reply
Board Manager
Posts: 1,084
Registered: ‎11-13-2006
Message 11 of 16 (365 Views)

Re: Project Artoo for AutoCAD Map 3D Available on Autodesk Labs

06-21-2012 03:01 PM in reply to: iam_doss

I have updated the technology preview so it is available in 13 languages - not just English.

 

http://labs.autodesk.com/utilities/artoo/ 



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
Board Manager
Posts: 1,084
Registered: ‎11-13-2006
Message 12 of 16 (275 Views)

Re: Project Artoo for AutoCAD Map 3D Available on Autodesk Labs

01-29-2013 09:51 AM in reply to: iam_doss

The technology preview will stop working on February 1. I will retire it from Autodesk Labs, Thanks to all who participated.



Scott Sheppard
Program Manager
Autodesk Labs
Autodesk, Inc.
Contributor
tahir.mavric
Posts: 11
Registered: ‎03-04-2011
Message 13 of 16 (172 Views)

Re: Project Artoo for AutoCAD Map 3D Available on Autodesk Labs

06-05-2013 02:26 AM in reply to: scott.sheppard

Dear mr. sheppard,

 

Is there a command to Clean Up a Feature Objects in AutoCAD MAP 3D 2013 (i.e. Geospatial Clean Up)?

If not, is there any other possibility to Clean Up a Feature Objects (Break crossing)?

 

Thanks in advance!

 

Best regards,

Tahir Mavric

Valued Mentor
Posts: 317
Registered: ‎10-10-2003
Message 14 of 16 (163 Views)

Re: Project Artoo for AutoCAD Map 3D Available on Autodesk Labs

06-05-2013 05:56 AM in reply to: scott.sheppard
You could use standard clean up tools if the FDO round tripping was seamless. (i.e. Dynamically dumped FDO attributes to object data for editing).
Imagine this business case:
You have a dwg with new roads and rivers to add to your SDF.
You clean up the layers traditionally.
You push ask that data directly to the sdf since the layer and object data is already mapped.

You refresh your Sdf and the data is
there.

If you miss something, it checks out back into dwg objects with object data, and you can re-clean with clean up tools.

Why re-invent the wheel, when all we need a fixed FDO dwg integration?


Contributor
tahir.mavric
Posts: 11
Registered: ‎03-04-2011
Message 15 of 16 (159 Views)

Re: Project Artoo for AutoCAD Map 3D Available on Autodesk Labs

06-05-2013 06:22 AM in reply to: gluckett

Dear gluckett,

 

Thank you for yout answer.

You example does not reflect my problem properly.

 

We work with industry model data (feature objects) and I would like to check a Area Topology. When Topology reports an error (that the lines intersect), than I would like to break it on intersection.

 

I tried to break features lines with drawing Clean Up and BREAK commamd, but didn't make any effect.

Is it possible to use COGO tools, to break feature lines?

 

Has anyone had a problem with this issue before?

 

Thanks in advance.

Tahir

Contributor
tulio.paz
Posts: 18
Registered: ‎03-16-2012
Message 16 of 16 (99 Views)

Re: Project Artoo for AutoCAD Map 3D Available on Autodesk Labs

10-01-2013 07:32 AM in reply to: scott.sheppard

Hello, okay?

I wonder if the project Artoo was incorporated in version AutoCAD MAP 3D 2014.

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community