AutoCAD Map 3D General

Reply
Distinguished Contributor
ACADuser
Posts: 1,185
Registered: ‎12-22-2003
Message 1 of 6 (667 Views)

Internal Error: Failed to get media from layout

667 Views, 5 Replies
07-09-2007 08:56 AM
Hi everyone,

I'm having problems with detaching images from my drawing. When I try to detach the images the following error shows on the command line;

"Internal Error: Failed to get media from layout"
"filename"

The remain attached to the drawing, layers are on and thawed. Wait a minute...........just realized the layers are locked....duh, I unlocked them and the images can be detached now !

Thought i would just go ahead and post this, in case someone else comes across the same problem.
ACADuser
Dell Precision T5500 Workstation
Windows XP Professional SP3
Dual Quad Core Intel Xeon Processors E5540 2.53GHz,8M L3,5.8GT/s,turbo
4GB, DDR3 Memory, 1066MHz, ECC (4 DIMMS)
1.5GB NVIDIA Quadro FX 4800, DUAL MON, 2DP & 1DVI
160GB, 3.0Gb/s, 16MB Data Burst Cache,SATA2,10K RPM Hard Drive
16XDVD AND 16XDVD+/-RW
*Expert Elite*
rkmcswain
Posts: 2,586
Registered: ‎11-13-2006
Message 2 of 6 (667 Views)

Re: Internal Error: Failed to get media from layout

06-27-2008 09:52 AM in reply to: ACADuser
Thanks - this did help someone.
New Member
Posts: 1
Registered: ‎02-13-2009
Message 3 of 6 (667 Views)

Re: Internal Error: Failed to get media from layout

02-13-2009 08:49 AM in reply to: ACADuser
and someone else too! Thanks again Edited by: balsumeet on Feb 13, 2009 4:49 PM
Distinguished Contributor
Posts: 110
Registered: ‎04-21-2006
Message 4 of 6 (667 Views)

Re: Internal Error: Failed to get media from layout

12-01-2009 04:46 PM in reply to: ACADuser
Thanks for posting. Helped me out.
Active Member
Posts: 9
Registered: ‎05-12-2007
Message 5 of 6 (665 Views)

Re: Internal Error: Failed to get media from layout

06-11-2010 01:49 PM in reply to: ACADuser

Helped me out as well.  

New Member
Posts: 1
Registered: ‎05-18-2009
Message 6 of 6 (594 Views)

Re: Internal Error: Failed to get media from layout

09-30-2010 09:20 AM in reply to: ACADuser

Thanks!  Still useful!

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community