AutoCAD Map 3D General

Reply
Member
mikebaldi
Posts: 5
Registered: ‎06-12-2012
Message 1 of 4 (243 Views)

Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

243 Views, 3 Replies
07-19-2012 05:18 PM

I am using Civil 3D 2012 with SP1. When I use data connect and attempt to edit the coordinate system the Coordinate System Library that pops up only shows 5 No Datum coordinate systems. The Datum box under Show is uncheck, unfortunately it is also greyed out and uncheckable.

 

How do I get this box checked?

 

Thanks.

Active Contributor
TATA_JUNE2007
Posts: 26
Registered: ‎04-04-2008
Message 2 of 4 (222 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-20-2012 05:01 AM in reply to: mikebaldi

Not sure but problem seems to me is Map 3D installation

Regards,
Anand
Member
mikebaldi
Posts: 5
Registered: ‎06-12-2012
Message 3 of 4 (209 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-20-2012 11:19 AM in reply to: TATA_JUNE2007

are your boxes greyed out?

Product Support
NateMoore
Posts: 100
Registered: ‎04-25-2008
Message 4 of 4 (180 Views)

Re: Coordinate System Library not showing all of the Coordinate Systems

07-25-2012 07:09 AM in reply to: mikebaldi
I'd first try running the program as Administrator and see if you then get access. If you do, turn off UAC and try again.


Nate Moore, GISP
Geospatial Premium Support Specialist
Global Services
Autodesk, Sarl

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

Ask the Community