AutoCAD MEP General

Reply
Contributor
Posts: 11
Registered: ‎04-18-2012
Message 1 of 3 (379 Views)
Accepted Solution

Renovation Mode

379 Views, 2 Replies
08-15-2012 09:35 AM

Located under the "Manage" ribbon there is a control titled "Renovation Mode".  Is this mode only for Architectural and 2D objects?  Can "Renovation Mode" be utilized for 3D MEP trades?

*Expert Elite*
MarySeufert
Posts: 457
Registered: ‎04-19-2011
Message 2 of 3 (360 Views)

Re: Renovation Mode

08-16-2012 12:10 PM in reply to: dmurov

Just tried it out in 2012 AMEP, and it looks like it only works on ACA objects, and ignores MEP objects. ~ Mary


_______________________________________________________________________
Normal people believe that if it ain't broke, don't fix it.
Software Engineers believe that if it ain't broke, it doesn't have enough features yet.
Active Member
dburkard
Posts: 7
Registered: ‎02-20-2012
Message 3 of 3 (186 Views)

Re: Renovation Mode

11-03-2013 06:37 AM in reply to: MarySeufert

Well here we are two years later.  Has this been fixed?  I admit that I am not super familar with MEP, but it seems that it works fine in Autocad architecture, but in MEP nothing seems to happen.  I have created a piping system and can't seem to get it to select anything.  Anyone else having luck?

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community