AutoCAD MEP General

Reply
Active Contributor JWJ
Active Contributor
Posts: 34
Registered: ‎09-25-2003
Message 1 of 4 (73 Views)

File locations and Windows Explorer

73 Views, 3 Replies
08-19-2003 12:35 AM
What is the deal with the locations that AUTOCAD looks for support files and other things like plot styles? In the options it's telling you a file that in Windows Explorer you cannot get. All I want to do is to place my plotter configurations and styles into the folder that its looking for. This (\Application Data\Autodesk Building Systems\R16.0\enu\Support) thing I don't care for.
*[Autodesk], jason martin
Message 2 of 4 (73 Views)

Re: File locations and Windows Explorer

08-19-2003 12:51 AM in reply to: JWJ
The application data\... is required by Microsoft for Windows XP Logo
compliance.

You can get to this location with windows explorer, but you need to set
windows explorer so that it can view hidden files. To do this open explorer
and go to Tools -> Folder Options -> View and turn on the radio button for
"Show Hidden Files and Folders"

hth

jason
"JWJ" wrote in message
news:f1828c8.-1@WebX.maYIadrTaRb...
> What is the deal with the locations that AUTOCAD looks for support files
and other things like plot styles? In the options it's telling you a file
that in Windows Explorer you cannot get. All I want to do is to place my
plotter configurations and styles into the folder that its looking for. This
(\Application Data\Autodesk Building Systems\R16.0\enu\Support) thing I
don't care for.
Distinguished Contributor
Posts: 399
Registered: ‎12-01-2003
Message 3 of 4 (73 Views)

Re: File locations and Windows Explorer

08-19-2003 12:51 AM in reply to: JWJ
Not that I understand your question completely, but the long path from what I understand is driven my Microsoft to be XP compliant. I don't think Autodesk had any say in the matter, but I could be wrong.
Active Contributor JWJ
Active Contributor
Posts: 34
Registered: ‎09-25-2003
Message 4 of 4 (73 Views)

Re:

08-19-2003 01:20 AM in reply to: JWJ
Thanks Jason, that worked and it explains alot. I would have never clicked that radio button. Now, how about my other question about (Right clicking shortcut menu) problem?

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Welcome to the new Autodesk Community!
If this is your first visit, click here to get started and make the most of the Community. Let us know what you think of the new experience in the Community Feedback Forum.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community