AutoCAD MEP General Discussion

Reply
*Chris Shoemaker
Message 1 of 2 (178 Views)

Schemetic Lines Snaping to Connectors when they shouldn't

178 Views, 1 Replies
06-27-2005 09:23 AM
I've defined some schematic symbols that i'd like to be able to use in riser
diagrams and occasionally on plans during DD phases. The trouble i'm having
is that when trying to draw a schematic line away from the symbol, the line
keeps snapping to the connector even when it shouldn't. On the attached
drawing please try to trace the pline with a schematic line and you'll see
what i mean. Any ideas?

-Chris
Active Contributor
PatrikLundqvist
Posts: 32
Registered: ‎03-17-2003
Message 2 of 2 (149 Views)

Re: Schemetic Lines Snaping to Connectors when they shouldn't

08-20-2012 05:02 AM in reply to: *Chris Shoemaker

I have the same problem with AMEP 2012, did you ever solve this?

 

Kind regards Patrik

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community