AutoCAD MEP General Discussion

Reply
bgb
New Member
bgb
Posts: 2
Registered: ‎03-25-2002
Message 1 of 3 (469 Views)

Multiple Circuit Device

469 Views, 2 Replies
08-10-2011 05:53 AM

Hi, I'm new to MEP.

 

I would like to create a 2 circuit quad receptacle (or a 2 circuit wiremold), have 2 connectors and tag the device similar to "P1-1,3".

 

Can I create a custom schedule tag that will display both the connector 1 and connector 2 properties?

 

Any help in getting started is appreciated.

 

 

Employee
martin.schmid
Posts: 1,297
Registered: ‎11-16-2005
Message 2 of 3 (449 Views)

Re: Multiple Circuit Device

08-11-2011 06:46 AM in reply to: bgb

Please see this post:

http://inside-the-system.typepad.com/my_weblog/2011/08/multiple-circuit-device-in-autocad-mep.html

 



Martin Schmid, P.E.
Product Manager - Revit MEP
Architecture, Engineering, and Construction
Autodesk, Inc.

bgb
New Member
bgb
Posts: 2
Registered: ‎03-25-2002
Message 3 of 3 (447 Views)

Re: Multiple Circuit Device

08-11-2011 06:56 AM in reply to: martin.schmid

Thank You.  I was going to try that as a workaround.

 

 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community