AutoCAD MEP General Discussion

Reply
Member
ryandshilling
Posts: 4
Registered: ‎03-08-2012
Message 1 of 2 (379 Views)

Custom Mv-Part Is not Displaying a (Flip) rotate node

379 Views, 1 Replies
03-08-2012 01:41 PM

We are creating clevis hangers and j-hangers using a 3D Block and MVPart creator. After going through the process and making the connectors "In-Line", placing the hanger on the pipe works using the anchor but the flip arrow or "node" is not an option. Please explain to me what could be causing this limitation and how i can fix it. 

Member
ryandshilling
Posts: 4
Registered: ‎03-08-2012
Message 2 of 2 (369 Views)

Re: Custom Mv-Part Is not Displaying a (Flip) rotate node

03-09-2012 09:02 AM in reply to: ryandshilling

I was able to get the flip grips to show once i changed the "how the part attaches to pipe" property to Break into pipe. Then went back into the same property and selected both anchor and break; Now it will ask how you want to attach to pipe and when anchor is selectected it will allow the mvpart to flip. 

 

My next question is: Can you specify a syatem and routing preference for one of the connectors on the mvpart? 

You are not logged in.

Log into access your profile, ask and answer questions, share ideas and more. Haven't signed up yet? Register

Announcements
Are you familiar with the Autodesk Expert Elites? The Expert Elite program is made up of customers that help other customers by sharing knowledge and exemplifying an engaging style of collaboration. To learn more, please visit our Expert Elite website.

Need installation help?

Start with some of our most frequented solutions to get help installing your software.

New AutoCAD MEP Category!

The AutoCAD MEP forum has moved into it's very own category page, and can no longer be found within the Additional Product Forums.

Ask the Community